oddsen

Ryerson er eneste nordmann igjen i Champions League

Onsdag er det tredje gang Julian Ryerson og Borussia Dortmund møter Paris St. Germain denne sesongen. Nå står det om en finaleplass.

SEIER PÅ TREDJE FORSØK:? Julian Ryerson og Borussia Dortmund har mætt semifinalemotstander Paris St. Germain to ganger før denne sesongen.Foto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. mai 2024

Borussia Dortmund og Paris St. Germain har møttes to ganger tidligere i Champions League denne sesongen.

Lagene var nemlig i samme gruppe. Paris St. Germain vant 2-0hjemme i den franske hovedstaden, mens det endte 1-1 da lagene møttes på Signal Iduna Park.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kommer fra tap

Borussia Dortmund er i sin femte semifinale i Champions League.

Vi må 11 år tilbake for å finne forrige gang. Da slo tyskerne ut Real Madrid, før det ble 1-0-tap mot Bayern München i finalen.

Sist Paris St. Germain var i finalen i Champions League var i 2021. Da ble det 1-0-tap mot Real Madrid Den franske storklubben har aldri vunnet den aller gjeveste turneringen.

Borussia Dortmund slo ut Atletico Madrid i kvartfinalen. Tyskerne har tapt sine siste to siste kamper i Bundesliga, senest 1-4 mot Leipzig i helgen.

Paris St. Germain slo ut Barcelona i semifinalen. I likhet med onsdagens semifinalemotstander har franskmennene tapt sine to siste seriekamper. I helgen ble det 3-3 mot Le Havre.

Små favoritter

På oddsen er Paris St. Germain små favoritter. Det er 2,35 på seier til Mbappé & Co., 3,70 på uavgjort, mens det er 2,70 på seier til Borussia Dortmund. Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.

Onsdag kl. 21.00 Borussia Dortmund - Paris St. GermainVinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler