extra

Så mange vinnersjanser har du med en Extra-kupong

Det er bare Extra-kandidaten som har sjansen på millionpremie, men en Extra-kupong inneholder likevel hele 16 vinnersjanser.

FØRSTEMANN VINNER: Blir du først til for eksempel ramme eller bilde i Extra, kan det fort bli stort vinnerglis.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:12. februar 2024

I Extra premieres det meste: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker av med gevinster. Aller best er det likevel å bli trukket ut som Extra-kandidat. Da har man sjansen til å klatre premiestigen og kanskje ende opp med en premie på 2 millioner kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Slik spiller du Extra

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har to spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og syv friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag blant alle som har spilt, som får mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

Det kan være verdt å merke seg at det ikke bare er Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie på tirsdagskveldene: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp.

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss forrige tirsdag

I forrige uke var en mann fra Lillehammer i Innlandet først ute med å fylle brettet på sin Extra-kupong. Med det sikret han seg en premie på 281 715 kroner.

To kvinner, en fra Lillehammer i Innlandet og en fra Alstahaug i Nordland, fylte begge opp tirsdagens første ramme, og sikret seg dermed hver sin premie på 50 305 kroner.

Kveldens største premie gikk til en mann i 50-årene fra Sandes i Rogaland. Han ble trukket ut som Extra-kandidat og hadde ett av de trukne tallene på spillebrettet sitt – noe som resulterte i en premie på 879 660 kroner.

– Det er helt utrolig, Hele familien satt og så på trekningen, det var veldig moro, strålte mannen etter trekningen.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler