flaxvinnerhistorie

BilFlax: To nye vinnere skrapte frem hver sin Volvo XC40

En kvinne (29) fra Tjelta i Vestland kunne brått avslutte jakten på sin nye bil, mens en mann (også 29) fra Rogaland kan selge sin gamle. De skrapte nemlig begge frem hver sin splitter ny Volvo XC40.

FIRE VOLVOER: Så langt har fire heldige vinnere skrapt frem toppremien på BilFlax – en splitter ny Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate. (På bildet: Innholdsprodusent Line Troller).Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:17. juli 2023

BilFlax er nå tilbake og blant årets lodd skjuler det seg intet mindre enn ti hovedpremier. Skulle du være så heldig å bli en av de som skraper frem tre like Volvo-symboler kan du se frem til å nyte nybillukta av en Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate.

Fortsatt er det ingen som har sikret seg en ny Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate via fysiske BilFlax-lodd i butikk, kiosk eller bensinstasjon i år. Det betyr at det befinner seg ti biler der ute.

Kan avslutte biljakten med et smil

Den 29 år gamle kvinnen fra Tjelta i Vestland ble den tredje digitale vinneren av en ny Volvo XC40.

Det var en smørblid kvinne som svarte da Telefonen fra Hamar ringte for å gratulere.

– Dette var virkelig kjempegøy. Jeg føler meg skikkelig heldig, sier kvinnen.

Den nybakte Volvo-eieren sier hun den siste tiden har vært på jakt etter ny bil.

– Jeg har sett en del på ny bil og tenkt at jeg skulle kjøpe, men så har jeg ikke helt bestemt meg enda. Nå kan jeg avslutte den jakten, for nå har jeg jo vunnet en splitter ny bil, forteller hun glad.

At bilen er en Volvo XC40 har hun heller ikke noe imot.

– Jeg har ikke sett spesielt på Volvo, men det er overhodet ikke noe dårlig alternativ, sier hun fornøyd og legger til:

– At det er en Volvo, er vel egentlig bare et stort pluss.

Selger gamlebilen

Den foreløpig siste digitale vinneren på BilFlax var en 29 år gammel mann fra Rogaland.

Lørdag 15. juli endte han med å skrape frem tre like Volvo-symboler på et digitalt BilFlax-lodd.

– Jeg vant noen småsummer som jeg brukte på nye lodd. Jeg husker ikke helt, men det var på det femte loddet at jeg vant, forteller han da Norsk Tipping ringer for å gratulere.

– Jeg kunne ikke helt tro det. Det er jo såpass sjeldent at noe sånt skjer. Det gikk vel en halvtime før det begynte å gå opp for meg, etter å ha sjekket flere ganger, ler 29-åringen, som ønsker å være anonym.

Rogalendingen hadde en bil fra før som etter planen skal legges ut for salg.

– Dette var veldig kjekt, avslutter vinneren fornøyd.

Fire digitale Volvo-vinnere så langt

Førstemann til å skrape frem en splitter ny Volvo XC40 var Kristian Skoge fra Ytre Enebakk. Bare noen dager senere kunne Veronica Heggelund Vrålstad fra Slependen slippe jubelen løs da også hun vant toppremien på BilFlax.

Nå har vi fått to nye tilskudd på den digitale vinnerlista i form av de to 29-åringene fra Vestland og Rogaland.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Seks kjappe fakta om Volvo XC40

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Ny Volvo i sommer?

Nå har vi endelig sluppet løs årets BilFlax-lodd. I butikker, kiosker og bensinstasjoner landet rundt ligger det ferske lodd som venter på å bli skrapet. Har du ekstra flaks kan det være deg som ender opp med en helt ny Volvo XC40.

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler