sport

Haaland mangler én scoring på å skrive Premier League-historie i kveld

Scorer Erling Braut Haaland mot West Ham onsdag, vil jærbuen være alene om scoringsrekorden i Premier League.

SERIELEDER: Erling Braut Haaland og Manchester City får besøk av West Ham onsdag.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. mai 2023Endret:3. mai 2023

Haaland scoret ett mål da Manchester City slo Fulham 2-1 søndag. Dette var Haalands scoring nummer 34 i Premier League denne sesongen. Dermed tangerte han Alan Shearer og Andy Coles Premier League-rekord i antall scoringer på én sesong. City har igjen seks kamper – så det er bare et tidsspørsmål før Erling Braut Haaland har scoringsrekorden alene. Det kan skje onsdag når City får besøk av West Ham. Totalt i alle turneringer er Erling Braut Haaland oppe i fantastiske 50 scoringer. Han er den første spilleren i den øverste divisjonen i England som når 50 scoringer på én sesong siden 1931.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

I skrivende stund er City kjempefavoritter mot West Ham. Det er 1,18 i odds på City, 6,80 på uavgjort og 13,50 på West Ham. Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.

City i førersetet

Erling Braut Haaland og Manchester City har vunnet åtte kamper på rad og er altså i ferd med å slå knockout på Martin Ødegaard og Arsenal i tittelkampen.

Arsenal har tre uavgjort og ett tap på sine fire siste kamper, mens City nå står med åtte strake seire ... City er ett poeng foran Arsenal og har i tillegg én kamp mindre spilt enn London-klubben.

Arsenal skal ut i London-derby mot Chelsea på Emirates onsdag kveld. Chelsea har hatt en svak sesong og ligger på nedre halvdel med seks kamper på rad uten seier. Forrige trepoenger kom mot Leicester 11. mars.

Liverpool syv poeng bak topp-4

I tillegg til Manchester City og Arsenal er også Newcastle og Manchester United på topp-4 som sikrer plass i Champions League neste sesong. United slo Aston Villa 1-0 søndag og møter Brighton borte torsdag. Brighton kommer fra 6-0-seier mot Wolverhampton.

Liverpool ledet 3-0 etter 14 minutter hjemme mot Tottenham søndag og vant 4-3. Dermed passerte Liverpool Tottenham på tabellen og overtok femteplassen. Opp til topp-4 er det syv poeng.

Liverpool, som nå har seks strake kamper uten tap, får besøk av Fulham onsdag kveld.

Tirsdag:

Arsenal – Chelsea kl. 21.00 (V Sport PL)

Onsdag:

Liverpool – Fulham (V Sport PL)

Manchester City – West Ham kl. 21.00 (V Sport PL)

Torsdag:

Brighton – Manchester United (V Sport PL)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler