oddsen

Hvem rykker ned og hvem tar sølvet?

Det er spenninsmomentene før den siste runden i Eliteserien.

KVALIK ELLER NEDRYKK: Christian Michelsen og Kristiansund har ligget på nedrykk hele sesongen. I siste runde kan de hoppe opp til kvalifiseringsplass.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:8. november 2022Endret:4. januar 2023

Molde har vært seriemester en god stund allerede. I helga som var distanserte Bodø/Glimt og Rosenborg de gulkledde fra Åråsen. Det betyr at medaljene er delt ut.

Sølvkampen

Så er spørsmålet hvem blir serietoer og hvem blir serietreer? Begge gjorde jobben i helga. Rosenborg hadde få problemer med Jerv - som måtte ha poeng for å holde liv i Eliteserien-drømmen. Bodø/Glimt lå under 4-2 hjemme mot Viking da det gjenstod 20 minutter. En enorm sluttspurt ga tre scoringer og med tre poeng. 

Med det leder Glimt med ett poeng på Rosenborg før den siste runden. Seier på Marienlyst over Strømsgodset holder til 2. plass. 

Den siste runden i Eliteserien på Oddsen.

Søndag 17.00: Strømsgodset - Bodø/Glimt

Glimt har også målforskjellen på sin side i favør av Rosenborg, som med andre ord er avhengige av at Glimt ikke vinner og at de selv skaffer tre poeng. 

De poengene håper de å ta hjemme mot Sarpsborg 08 på Lerkendal. En arena hvor Rosenborg ikke har tapt under Kjetil Rekdal. De tolv første hjemmekampene under Rekdal har gitt tolv trepoengere og to uavgjort-resultater.

Nedrykkskampen

Kristiansund tok inn ytterligere et poeng på Sandefjord sist helg. Nå er avstanden mellom de to bare ett poeng før den siste runden.

Kristiansund skal avslutte hjemme mot Jerv. De må ha poeng, samtidig som de er avhengige av resultatet i Sandefjord-Haugesund.

Søndag 17.00: Kristiansund - Jerv.

Søndag 17.00: Sandefjord - Haugesund.

Sandefjord har ikke vunnet en fotballkamp siden 27. juli da de slo nettopp Kristiansund. Skal de unngå nedrykk søndag må de ta like mange eller flere poeng enn Kristiansund. 

Eliteserien på Oddsen.

Hele runden:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler