oddsenfremside

Siste runde i Championship i kveld: Bikkjeslagsmål om de to siste playoff-plassene

Coventry, Millwall, Sunderland, West Bromwich og Blackburn kjemper om de to siste playoff-plassene om spill i Premier League.

SPENNING I VENTE: Mandag spilles siste serierunde i Championship. Da blir det avgjort hvilke lag som skal ut i playoff om en plass i Premier League neste sesong.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:4. mai 2023Endret:8. mai 2023

Mandag spilles siste serierunde i Championship. Burnley og Sheffield United er allerede klare for spill i Premier League neste sesong.

Fire lag skal ut i playoff om den siste ledige plassen i Premier League. Før siste runde i Championship mandag er det klart at Luton og Middlesbrough blir nummer tre og fire og skal ut i playoff.

Om de to siste plassene ligger det an til å bli litt av et bikkjeslagsmål.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fem lag involvert

Coventry og Millwall er nummer fem og seks før siste runde. Coventry har 69 poeng, mens Millwall har 68. Deretter følger Sunderland, West Bromwich og Blackburn på 66 poeng.

Millwall og Blackburn møtes på The Den. Coventry spiller borte mot playoff-klare Middlesbrough, mens West Bromwich spiller borte mot Swansea.

Var på nivå 4

  • Coventry har ikke spilt i Premier League siden 2001, da rykket de ned etter å ha vært i den øverste divisjonen siden 1967. Coventry har seks strake kamper uten tap.

  • Sist Millwall spilte i den øverste ligaen i England var sesongen 1989/90. Millwall har tapt tre av sine fem siste matcher.

  • Luton var i Premier League sist i 1991/92. I 2009 rykket «The Hatters» ned til Conference League (nivå 4). Nå snuser Luton altså på Premier League-spill igjen.

  • Sunderland rykket ned fra Premier League i 2017, året etter rykket de ned fra Championship. Etter fire sesonger i League One var de tilbake i Championship denne sesongen. Sunderland har åtte kamper på rad uten tap.

  • Forrige gang Blackburn var i Premier League var sesongen 2011/12. Etter nedrykket var de én sesong nedom League One. «The Rovers» har åtte kamper på rad uten seier.

Siste runde i Championship (alle kampene starter kl. 16.00):

Wigan - Rotherham

Watford - Stoke

Swansea - West Bromwich

Queens Park Rangers - Bristol City

Preston - Sunderland

Norwich - Blackpool

Millwall - Blackburn

Middlesbrough - Coventry

Luton - Hull

Huddersfield - Reading

Burnley - Cardiff

Birmingham - Sheffield United.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler