"Siste sjanse" på bonuspotten

"Siste sjanse" på bonuspotten

BONUSPOTT: Dersom du er alene om 12 rette på Midtukekupongen denne uiken, blir det ingen fordeling på alle med 12 rette på Lørdagskupongen 9. februar.

"Siste sjanse" på bonuspotten

Klar for å ta bonuspotten i Tipping? Midtukekupongen er siste sjanse før potten eventuelt deles på alle med 12 rette lørdag 9. februar.

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer. Men når bonuspotten bikker tre millioner kroner, fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong. Det er nå i ferd med å skje med bonuspotten fulltid.

Utbetalingen skal etter planen skje på Lørdagskupongen 9. februar.

Mulig å bli mangemillionær

Hvis da ikke noen tar potten på Midtukekupongen før det. Er du alene om tolv rette på den, blir du mangemillionær. Bonuspotten vil være på drøyt tre millioner kroner, og de går altså til en eventuell alenevinner. I tillegg kommer den ordinære tolverpotten - hvilket betyr at premien blir på godt over tre millioner kroner.

Blir det deg?

Sett opp og levér tippekupongen din her

Innleveringsfrist er onsdag 6. februar kl. 18.25 - merk tiden

Citys gulljakt

Hovedkampen på Midtukekupongen denne uken er hentet fra Premier League. Det er ikke full runde, men kampen Everton - Manchester City er flyttet til onsdag 6. februar fra lørdag 23. februar fordi City skal spille ligacup-finale den helgen.

City er fortsatt på skuddhold av Liverpool. og spørsmålet er om Everton kan gi sine byrivaler hjelp i kampen om ligatittelen. Eller om Everton i det hele tatt ønsker å hjelpe....

Kupongen består ellers av full runde i skotsk eliteserie, samt tysk og portugisisk cup. Sistnevnte turnering byr på et hett lokaloppgjør mellom Benfica og Sporting.

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer.

Her finner du mer om systemtipping

(Vinnersannsynligheten for 12 rette i Tipping er 1:531 441)

PS

I tillegg til en stor bonuspott fulltid er det jackpot i Pausetipping på Midtukekupongen. Snodig nok ikke fordi ingen hadde 12 rette sist uke - for det var det - men ingen hadde 11 rette, og da overføres den premiepotten til jackpot for 12 rette uken etter. Det gir oss drøyt 100.000 kroner i tolverpotten ved pause. 

Er du alene om 12 rette, får du i tillegg bonuspotten pause på ca. 120.000 kroner.