tipping

Tar du bonuspotten før lørdag?

Klar for å ta bonuspotten i Tipping? Midtukekupongen er siste sjanse før potten eventuelt deles på alle med 12 rette lørdag 16. mars.

BONUSPOTT: Dersom du er alene om 12 rette på Midtukekupongen denne uken, blir det ingen fordeling på alle med 12 rette på Lørdagskupongen 16. mars.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:11. mars 2019Endret:2. januar 2023

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer. Men når bonuspotten bikker tre millioner kroner, fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong. Det er nå i ferd med å skje med bonuspotten fulltid.

Utbetalingen skal etter planen skje på Lørdagskupongen 16. mars.

Mulig å bli mangemillionær

Hvis da ikke noen tar potten på Midtukekupongen før det. Er du alene om tolv rette på den, blir du mangemillionær. Bonuspotten vil være på drøyt tre millioner kroner, og de går altså til en eventuell alenevinner. I tillegg kommer den ordinære tolverpotten - hvilket betyr at premien blir på godt over tre millioner kroner.

Blir det deg?

Sett opp og levér tippekupongen din her

Innleveringsfrist er onsdag 13. mars kl.  20.40

Bayern eller Liverpool?

Hovedkampen på Midtukekupongen denne uken er hentet fra Chamopions League - nemlig bestemt returkampene i åttedelsfinalen.

Vi snakker om Bayern München mot Liverpool. Første kamp på Anfield for tre uker siden endte 0-0. Onsdag kveld skal en sammenlagtinner kåres på Alliaz Arena. 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler