Tar du bonuspotten før lørdag?

Tar du bonuspotten før lørdag?

BONUSPOTT: Dersom du er alene om 12 rette på Midtukekupongen denne uken, blir det ingen fordeling på alle med 12 rette på Lørdagskupongen 16. mars.

Tar du bonuspotten før lørdag?

Klar for å ta bonuspotten i Tipping? Midtukekupongen er siste sjanse før potten eventuelt deles på alle med 12 rette lørdag 16. mars.

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer. Men når bonuspotten bikker tre millioner kroner, fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong. Det er nå i ferd med å skje med bonuspotten fulltid.

Utbetalingen skal etter planen skje på Lørdagskupongen 16. mars.

Mulig å bli mangemillionær

Hvis da ikke noen tar potten på Midtukekupongen før det. Er du alene om tolv rette på den, blir du mangemillionær. Bonuspotten vil være på drøyt tre millioner kroner, og de går altså til en eventuell alenevinner. I tillegg kommer den ordinære tolverpotten - hvilket betyr at premien blir på godt over tre millioner kroner.

Blir det deg?

Sett opp og levér tippekupongen din her

Innleveringsfrist er onsdag 13. mars kl.  20.40

Bayern eller Liverpool?

Hovedkampen på Midtukekupongen denne uken er hentet fra Chamopions League - nemlig bestemt returkampene i åttedelsfinalen.

Vi snakker om Bayern München mot Liverpool. Første kamp på Anfield for tre uker siden endte 0-0. Onsdag kveld skal en sammenlagtinner kåres på Alliaz Arena. 

I tillegg finner du onsdagskveldens andre åttedelsfinalen selvsagt på kupongen - og den er helt åpen den også. Lyon og Barcelona spilte nemlig også 0-0 i første kamp. Nå møtes de på Nou Camp.

De øvrige kampene er seks oppgjør fra engelsk Championship - deriblant opprykkskandidat Norwich hjemme mot Hull - og tre Europa League-kamper torsdag.

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer.

Her finner du mer om systemtipping

(Vinnersannsynligheten for 12 rette i Tipping er 1:531 441)