tipping

Siste sjanse: Tar du bonuspotten før lørdag?

Klar for å ta bonuspotten i Tipping? Midtukekupongen er siste sjanse før potten eventuelt deles på alle med 12 rette lørdag 18. januar.

BONUSPOTT: Dersom du er alene om 12 rette på Midtukekupongen denne uken, blir det ingen fordeling på alle med 12 rette på Lørdagskupongen 18. januar.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:13. januar 2020Endret:2. januar 2023

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette i Tipping. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer - eller til bonuspotten bikker tre millioner kroner. Da fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong. Det er nå i ferd med å skje med bonuspotten fulltid.

Utbetalingen skal etter planen skje på Lørdagskupongen 18. januar.

Her kan du levere tippekupongen din

Mulig å bli mangemillionær

Hvis da ikke noen tar potten på Midtukekupongen før det. Er du alene om tolv rette på den, blir du mangemillionær. Bonuspotten vil være på cirka 2,5 millioner kroner på Midtukekupongen. I tillegg kommer den ordinære tolverpotten - hvilket betyr at premien blir enda noen hundre tusen kroner høyere.

Blir det du som tar potten?

Sett opp og levér tippekupongen din her

Innleveringsfrist er tirsdag kl.  20.40 - merk tiden.

Kan Solskjær vinne omkampen?

Det er omkampene i 3. runde i FA-cupen som er hovedoppslaget på Midtukekupongen. Wolverhampton og Manchester United spilte en kjedelig 0-0 kamp på Molineux for halvannen uke siden - blir det mer fart når det hele skal avgjøres på Old Trafford? Kampen går på Viasport 1 onsdag kl. 20.45.

Husk at det ser stillingen etter ordinær tid (90 min + overtid) som gjelder på tippekupongen - selv om det eventuelt må både ekstraomganger og straffekonkurranse til for å finne ut hvem som går videre til 4. runde.

Blir det seier, skal Ole Gunnar Solskjær & co. møte vinneren av en annen omkamp borte i 4. runde - nemlig Tranmere eller Watford. Watford ledet 3-0 da lagene møttes på Vicarage Road 4. januar, men så sloknet Premier League-laget helt og Tranmere hentet opp hele ledelsen slik at det endte 3-3. Dermed blir det omkamp på Prenton Park.

UTSATT: På grunn av voldsomt regnvær og bløt bane er Tranmere - Watford utsatt. Kampen blir dermed trukket på MIdtukekupongen. 

Her er hele Midtukekupongen:

 1. Manchester United - Wolverhampton, Viasport 1 onsdag kl. 20.45

 2. Tottenham - Middlesbrough, Viasport 1 tirsdag kl. 21.05

 3. Newcastle - Rochdale

 4. Blackpool - Reading

 5. Coventry - Bristol Rovers

 6. Shrewsbury - Bristol City

 7. Tranmere - Watford

 8. Carlisle - Cardiff

 9. Amiens - Stade Reims

 10. Nimes - Rennes

 11. Monaco - Paris Saint-Germain

 12. Inter - Cagliari

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler