tipping

"Siste sjanse" på bonuspotten - frist tirsdag

Klar for å ta bonuspotten i Tipping? Midtukekupongen er siste sjanse før potten deles på alle med 12 rette lørdag. Men - NB - fristen er allerede tirsdag!

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:13. november 2018Endret:2. januar 2023

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer. Men når bonuspotten bikker tre millioner kroner, fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong.

Dette skal etter planen skje på Lørdagskupongen 1. desember.

Mulig å bli mangemillionær

Hvis da ikke noen tar potten på Midtukekupongen før det. Er du alene om tolv rette på den, blir du mangemillionær. Bonuspotten vil være på tett oppunder tre millioner kroner, og de går altså til en eventuell alenevinner. I tillegg kommer den ordinære tolverpotten - hvilket betyr at premien bikker tre millioner kroner.

Blir det deg?

Sett opp og levér tippekupongen din her

Innleveringsfrist er tirsdag 20. november kl. 20.40

Verdens eldste og yngste

Det er bare å gjøre seg klar til en kupong bestående av kamper fra verdens yngste og verdens eldste fotballturnering.

Nations League er den yngste. Tirsdag skal flere puljer avgjøres. Den eldste turneringen er FA Cupen, hvor åtte lag kjemper om retten til å gå videre tirsdag.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler