fantasy

Skal du levere flere lag i Premier League-manager? Les her!

Ny oppdatering gjør at du enkelt kan administrere flere lag i Premier League-manager. Her får du oppskriften.

Illustrasjon: Norsk Tipping
Norsk Tipping
Publisert:8. august 2023

Ny oppdatering: Lettere å duplisere lag

Du kan nå lage kopier av et lag du allerede har, både i den samme turneringen, men også i andre turneringer (med samme format). Dette er praktisk i flere situasjoner som for eksempel:

  1. Når du har ett lag i 250 kroners-versjonen av PL-manager, men ønsker også å ha det samme laget i 2000 kroners-turneringen. Hvis du passer på å opprette det nye laget på måten beskrevet nedenfor vil lagene bli lenket og du kan gjøre endringer på begge ved å gjøre endringer på ett av dem. Du kan også bruke funksjonaliteten til enkelt å levere lag i flere forskjellige prisklasser av Hovedrunden.

  2. Når du har ett lag i 250 kroners-versjonen av PL-manager, men ønsker å ha flere identiske lag i den samme turneringen. Dette er det en del spillere som gjør i sesongspill som for eksempel PL-manager. Du kan kjøre flere kopier av det samme laget i den samme turneringen for så å «spre dem utover» når du nærmer deg slutten av sesongen. Igjen: Når lagene er lenket fra start av kan du spare masse tid.

Hvordan gjør jeg det?

  1. Klikk som vanlig på den lilla «spill kr. x-knappen» i lobbyen for den turneringen du ønsker å legge til lag i.

  2. Velg alternativ 2: «gjenbruk lag».

  3. Du har nå fått opp dine lag som har riktig format for denne turneringen. Finn det laget som har den sammensetningen spillere du er ute etter og klikk på den lilla «Spill kr. X-knappen».

Merk: Lag vil ikke bli lenket bare fordi de er identiske. For at lenkingen skal tre i kraft må de lenkes idet det nye laget opprettes. Dette skjer automatisk så lenge du følger oppskriften nevnt ovenfor.

Hvordan kutter jeg lenkene?

På et eller annet tidspunkt kan det være at du ønsker at lenkede lag skal skille lag. Det er lett å kutte lenkene. Når du gjør endringer på ett av lagene vil du få opp et vindu der du kan klikke vekk de lagene du ikke lenger ønsker skal følge endringene du gjør på «hovedlaget».

OBS! Når du først har kuttet en lenke til et lag, kan dette laget aldri lenkes sammen med de andre lagene igjen - selv ikke om du gjør nye endringer så de ser helt like ut.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler