oddsen

«Skal vi danse»: Joner fortsatt storfavoritt – to deltakere i faresonen

To deltakere ligger allerede i faresonen før lørdagens Skal vi Danse. For andre uke på rad har en annen deltaker sikret seg en plass blant topp tre på Oddsen.

DANSEMORO: Lørdag er det klart for sesongens åttende sending av «Skal vi danse».Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:12. oktober 2023Endret:13. oktober 2023

De siste ukene har Alexandra Joner og Harlem Alexander konkurrert om favorittstempelet til å stikke av med seieren i «Skal vi danse».

I sesongens syvende sending danset de seks gjenværende parene intet mindre enn tre danser hver. Først vanlig pardans der sirkus var tema. Deretter gruppedans, der det var jentene mot guttene, før de avsluttet med salsa-duell.

Her finner du «Skal vi danse» på oddsen

Alexandra Joner fikk 29 poeng av dommerne, før hun sammen med de andre jentene sikret 28 poeng for gruppedansen. I salsa-duellen danset hun mot Aslak Maurstad, der hun fikk full pott av dommerne og sikret ytterligere fem poeng.

Andreplassen gikk til Harlem Alexander og Ulrikke Brandstorp, som begge fikk totalt 57 poeng.

Ingen par røk ut av konkurransen, men tar med seg dommerpoeng og seerstemmene til denne ukens kommende sending.

Større favoritt

Denne uken er det samme trio på topp tre. Alexandra Joner er større favoritt nå enn forrige uke med 1,70 i odds. Harlem Alexander troner fortsatt på andreplass, mens Aslak Maurstad beholder plassen sin på topp 3-listen, andre uken på rad.

I skrivende stund ser oddsen slik ut for topp tre:

  • Alexandra Joner 1,70

  • Harlem Alexander 2,90

  • Aslak Maurstad 10,00

Her finner du «Skal vi danse» på oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

I faresonen

Ingen av de seks gjenværende parene røk ut av Skal vi Danse forrige lørdag. I stedet får de med seg dommerpoeng og seerstemmene til denne ukens sending.

De to parene som er i faresonen og starter ukens program med færrest sammenlagte poeng er rapperen Myra og Jørgen, og bryteren Stig-André og Norunn.

Oddsen for at Myra blir neste deltaker ut av dansen er 1,90, mens den er 2,75 på at Stig-André stemmes ut. Oddsen på at det blir en av de øvrige deltakerne er 4,00.

Her finner du Oddsen for hvem som ryker

Det settes ny odds før hvert program. Oddsen som ligger ute nå er til sendingen som har spillefrist lørdag 14. oktober kl. 20.00. (Husk at oddsen kan endre seg helt frem til programmet starter.)

Her er oddsen på alle deltagerne:

  • Alexandra Joner 1,70

  • Harlem Alexander 2,90

  • Aslak Maurstad 10,00

  • Ulrikke Brandstorp 12,00

  • Myra Tucker 35,00

  • Stig André Berge 40,00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler