oddsentippingfantasy

Skjebnekamp venter Norge

Ullevaal er utsolgt, Erling Haaland skal igjen spille for Norge. Alt ligger til rette for en fest - når Norge må slå Skottland.

TILBAKE: Erling Braut Haaland har sluttet seg til den norske troppen og er klar for sin første landskamp dette året.BILDBYRÅNVEGARD GRØTT
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:15. juni 2023

Skottland og Kypros er Norges motstandere på Ullevaal lørdag og tirsdag.

Ett poeng endte Norges fangst på etter de to første kvalikkampene. Motstander Skottland står med seks poeng etter å ha slått Kypros og Spania hjemme på den første samlingen.

Skottland - sett på som den største utfordreren til Norge om en plass i EM, har altså fem poengs forsprang før møtet på Ullevaal.

Lørdag 18.00: Norge - Skottland, TV 2 Direkte

Kampen på Oddsen.

Landskampen var temaet i H.U.B hvor Arne Scheie var på besøk. Den tidligere kommentatoren la ikke skjul på hvor viktig landskampen er.

– Skulle Norge tape, så er landslagssesongen over. Da er det viktige landskamper før høsten 2024. Jeg får ikke understreket hvor viktig denne kampen er, sier Scheie.

– Skottland har ni poeng, Norge ett hvis Skottland vinner på Ullevaal. Jeg får ikke understreket det nok, forteller Scheie i podkasten.

Hør hele episoden her:

I bakrus?

Erling Braut Haaland har sluttet seg til den norske troppen etter feiringen med Manchester City.

Jærbuen var skadet da Norge tapte mot Spania og spilte uavgjort borte mot Georgia.

Nå kommer han rett fra Premier League-gull, FA cup-tittel og Champions League-gull med Manchester City. Det hele ble feiret til gangs før Haaland ankom Norge tirsdag.

– Han virker ok frisk både i hodet og beina, så jeg tror det skal gå greit. Jeg har en god følelse på at det skal gå greit, sa landslagssjef Ståle Solbakken til pressen onsdag.

Han og assistent Brede Hangeland tok seg en god prat med stjernespissen da han ankom landslagssamlingen.

– Haaland er motivert. Det er noe helt annet med han på banen. Han har hatt disse landskampene i bakhodet, sier Arne Scheie.

Kampen på Oddsen.

FERSK SERIEMESTER: Fredrik Aursnes (t.v) i samtale med landslagssjef Ståle Solbakken.BILDBYRÅNVEGARD GRØTT

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler