oddsen

Slik går Bodø/Glimt og Molde videre i Europa

Mye står på spill for Bodø/Glimt og Molde torsdag. Begge kan havne opp i sluttspillet i Conference League, men møter tøff motstand.

SPENNING: Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen (t.v) og Patrick Berg spiller hjemme mot PSV.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. november 2022Endret:3. januar 2023

Torsdag er det siste runde i Europa League og Conference League.

I Europa League er Bodø/Glimt på tredjeplass. De er uten mulighet til å havne i sluttspillet. Arsenal og PSV er allerede klare for avansement. 

Men Bodø/Glimt kan fortsatt få Europa-spill. Da må de bli nummer tre i puljen, noe som betyr at de går inn i sluttspillet i Conference League.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Uavgjort sist

Før siste runde ligger Bodø/Glimt på tredjeplass, ett poeng foran Zürich. Nordlendingene spiller hjemme mot PSV, mens Zürich har bortekamp mot Arsenal.

Glimt har tapt sine tre siste kamper i Europa League. PSV står med tre seire, én uavgjort og ett tap.

Da Glimt og PSV møttes i Nederland tidligere i høst, ble det 1-1. Albert Grønbæk scoret for Bodø/Glimt. 

Må ta poeng

Molde er på andreplass i sin gruppe i Conference League før bortekampen mot Gent torsdag. Djurgården er allerede gruppevinner og klare for avansement. Molde ligger på andreplass og er videre med seier eller uavgjort borte mot Gent, som ligger to poeng bak romsdalingene. Det ble 0-0 da lagene møttes på Aker stadion i september.

Molde kommer fra 2-3-tap mot Djurgården. Den nybakte seriemesteren ledet 2-0 etter 21 minutter mot Djurgården i forrige runde, men tapte 2-3.

Europa League:

Bodø/Glimt - PSV kl. 21.00 (TV3 +)

Conference League: 

Gent - Molde kl. 18.45 (V sport 1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler