oddsen

Sluttspill i Telialigaen: Hever 777 Esports pokalen igjen?

Vårens happening i norsk e-sport er endelig tilbake: Norges beste lag og utøvere i Counter-Strike, League of Legends og Rocket League skal igjen samles for å avgjøre hvem som kan titulere seg som norgesmester i sine respektive spillegrener. Alt fra Eldorado i Oslo, lørdag og søndag.  

TelialigaenFoto: Telialigaen
Forfatterbilde Norsk TippingLars TerjeHusbynPublisert:27. mai 2022Endret:3. januar 2023

Det er klart for spenning, høy puls og dramatiske øyeblikk denne helga.  

Counter-Strike: Tett og jevnt inn mot sluttspillet 

Fire lag står igjen i kampen om tittelen som Norgesmester i vårens sluttspill i Counter-Strike: GO. Veien til sluttspillet har vært jevn og tett, og etter 9 serierunder stiller de to topplagene 777 Esports og 00 Prospects med lik poengsum. 777 Esport må uansett finne seg i å inneha favorittstempelet i Counter-Strike foran vårens sluttspill, til tross for at 00 Prospects toppet tabellen etter seriespillet.  

Sist sluttspillet gikk av stabelen, i fjor høst, møttes lagene til en svært spennende og jevn finale. Skulle det samme skje i år blir det spennende å se om unggutta i 00 Prospects kan tukte trippel 7. Dette klarte de jo sist de to møttes, der 00 Prospects høstet 3 poeng etter en 2-1 seier i 8-runde. Og som vi vet nå, gikk jo gjengen i 00 Prospects på et surt finaletap mot 777 i fjorårets høstsluttspill. Revansjelysten er nok derfor til å ta og føle på i forkant av årets sluttspill for gutta i 00 Prospects.  

Får vi se 777 Esports heve pokalen denne gangen også? Svaret får vi på søndag. 18:00. 

Overrasker Apeks Rebels eller Oilers eSports? 

De to andre finalistene, Apeks Rebels og Oilers eSport skal heller ikke avskrives. Gamlegutta i mixed-laget kapret en 3.plass i vårens seriespill og stiller godt forberedt til årets sluttspill. På sin side får vi nok også se Apeks Rebels med Jkaem i spissen skyte hardt i fra seg de også. 6 seire i Telialigaen på rad før forrige sluttspillet har gjengen med seg i bagasjen; en CV som ikke skal undervurderes til tross for at laget har hatt noen interne uroligheter i det siste. 

Odds på 00 Prospects DNB – Apeks Rebels finner du her 

Odds på Oilers eSports – 777 Esports finner du her 

Lørdag: Rocket League & League of Legends 

Sluttspillet handler ikke bare om Counter-Strike. På lørdag skal Norgesmesteren i Rocket League & League of Legends kåres. I Rocket League stiller fire lag til startstreken, med semifinaler fra 12:00 og finalen 14:00. For League of Legends er semifinalene allerede unnagjort, der vi får se Riddle mot Urban fra 15:30.  

Odds på Riddle – Urban finner du her

Kampene spilles slik: 

Lørdag 28. Mai: 

Rocket League: 

Semifinaler: 

  • 12:00 AW3 – Mustu Fluck 

  • 13:00 Domimo – 00 Prospects DNB 

Finale: 

  • 14:00: Finale  

League of Legends: 

Finale: 

  • 15:30 Riddle – Urban 

Søndag 29. Mai: 

Semifinaler: 

  • 11:00 00 Prospects DNB – Apeks Rebels 

  • 14:00 Oilers eSport – 777 Esports 

Finale: 

  • 18:00 Vinner Semifinale 1 – Vinner Semifinale 2 

Alle kampene ser du på Twitch.  

Relaterte artikler