oddsen

Sluttspill i Telialigaen: Hever 777 Esports pokalen igjen?

Vårens happening i norsk e-sport er endelig tilbake: Norges beste lag og utøvere i Counter-Strike, League of Legends og Rocket League skal igjen samles for å avgjøre hvem som kan titulere seg som norgesmester i sine respektive spillegrener. Alt fra Eldorado i Oslo, lørdag og søndag.  

TelialigaenFoto: Telialigaen
Forfatterbilde Norsk TippingLars TerjeHusbynPublisert:27. mai 2022Endret:3. januar 2023

Det er klart for spenning, høy puls og dramatiske øyeblikk denne helga.  

Counter-Strike: Tett og jevnt inn mot sluttspillet 

Fire lag står igjen i kampen om tittelen som Norgesmester i vårens sluttspill i Counter-Strike: GO. Veien til sluttspillet har vært jevn og tett, og etter 9 serierunder stiller de to topplagene 777 Esports og 00 Prospects med lik poengsum. 777 Esport må uansett finne seg i å inneha favorittstempelet i Counter-Strike foran vårens sluttspill, til tross for at 00 Prospects toppet tabellen etter seriespillet.  

Sist sluttspillet gikk av stabelen, i fjor høst, møttes lagene til en svært spennende og jevn finale. Skulle det samme skje i år blir det spennende å se om unggutta i 00 Prospects kan tukte trippel 7. Dette klarte de jo sist de to møttes, der 00 Prospects høstet 3 poeng etter en 2-1 seier i 8-runde. Og som vi vet nå, gikk jo gjengen i 00 Prospects på et surt finaletap mot 777 i fjorårets høstsluttspill. Revansjelysten er nok derfor til å ta og føle på i forkant av årets sluttspill for gutta i 00 Prospects.  

Får vi se 777 Esports heve pokalen denne gangen også? Svaret får vi på søndag. 18:00. 

Overrasker Apeks Rebels eller Oilers eSports? 

De to andre finalistene, Apeks Rebels og Oilers eSport skal heller ikke avskrives. Gamlegutta i mixed-laget kapret en 3.plass i vårens seriespill og stiller godt forberedt til årets sluttspill. På sin side får vi nok også se Apeks Rebels med Jkaem i spissen skyte hardt i fra seg de også. 6 seire i Telialigaen på rad før forrige sluttspillet har gjengen med seg i bagasjen; en CV som ikke skal undervurderes til tross for at laget har hatt noen interne uroligheter i det siste. 

Odds på 00 Prospects DNB – Apeks Rebels finner du her 

Odds på Oilers eSports – 777 Esports finner du her 

Lørdag: Rocket League & League of Legends 

Sluttspillet handler ikke bare om Counter-Strike. På lørdag skal Norgesmesteren i Rocket League & League of Legends kåres. I Rocket League stiller fire lag til startstreken, med semifinaler fra 12:00 og finalen 14:00. For League of Legends er semifinalene allerede unnagjort, der vi får se Riddle mot Urban fra 15:30.  

Odds på Riddle – Urban finner du her

Kampene spilles slik: 

Lørdag 28. Mai: 

Rocket League: 

Semifinaler: 

  • 12:00 AW3 – Mustu Fluck 

  • 13:00 Domimo – 00 Prospects DNB 

Finale: 

  • 14:00: Finale  

League of Legends: 

Finale: 

  • 15:30 Riddle – Urban 

Søndag 29. Mai: 

Semifinaler: 

  • 11:00 00 Prospects DNB – Apeks Rebels 

  • 14:00 Oilers eSport – 777 Esports 

Finale: 

  • 18:00 Vinner Semifinale 1 – Vinner Semifinale 2 

Alle kampene ser du på Twitch.  

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler