oddsen

Sluttspill i Telialigaen: Tar 777 Esports over tronen?

Det er igjen tid for sluttspill i Telialigaen. Får vi et tronskifte i CS:GO, eller klarer Apeks å holde favoritten 777 Esports på trygg avstand?

Telialigaen.Foto: Eivind von Døhlen/Telialigaen
Forfatterbilde Norsk TippingLars TerjeHusbynPublisert:19. november 2021Endret:3. januar 2023

Denne helgen smeller det igjen: Norges beste lag og utøvere i Counter-Strike, League of Legends og Rocket League skal endelig møtes i kampen om pokaler, premiepenger og tittelen som Norgesmester. 

Sluttspillet i Telialigaen på oddsen

Endelig fysisk arrangement

9 runder i høstspillet er unnagjort og finalistene er klare til helgas sluttspill, som finner sted på Eldorado i Oslo - med publikum. Det blir første sluttspill som arrangeres fysisk siden høsten 2019.

Seks strake seire i Telialigaen har det blitt for den ene semifinalisten, Apeks. Og det på rad og rekke. Denne gangen er det imidlertid akademilaget, Apek Rebels, som stiller til sluttspill. Det betyr at favorittstemplet er stokket om og at det denne gangen er gutta i 777 Esports som står som favoritter, etter en imponerende prestasjon i det innledende seriespillet. Null tap og 27 poeng er fasisten etter ni runder, med Apeks Rebels tett bak på en 2.plass. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Sist de to møttes i et sluttspill, finalen i vårens sluttspill, var det Apeks som trakk det lengste strået til slutt. Om det blir 777 Esports denne gangen, får vi vite på lørdag, etter de to har spilt sine respektive semifinaler.

Vidåpen semifinale

Først i rekka står 777 Esports overfor Foxed Gaming Power.  På sin side møter Apeks Rebels det andre talentlaget, NVD Talents i semifinalen. Sist de to talentlagene møttes fikk vi en svært jevn kamp, der NDV Talents tok så vidt seieren på overtid. Fra det innledende seriespillet er det imdlertid Apeks Rebels som har samlet mest poeng og laget viste gode takter i de siste kampene før sluttspillet. Får vi en knepen seier fra NVD Talents også på lørdag?

I Counter-Strike fordeles kampene slik:

Lørdag 20. November:

Semifinaler:

  • 12:00: 777 Esports – Foxed Gaming Power

  • 15:30: NVD Talent – Apeks Rebels

Finale:

  • 19:00 Vinner Semifinale 1 – Vinner Semifinale 2

Alle kampene vises gratis på TV2 Play. Selve finalen kan også sees på TV2 Sport 1.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler