eurojackpot

Dette har faktisk skjedd fire ganger i Eurojackpot

Når en god dag plutselig blir uvirkelig mye bedre.

DOBBEL LYKKE: Noen ganger overlapper livets store begivenheter med lotterienes, til heftig begeistring hos norske millionvinnere.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Norsk Tipping ble ganske raskt satt over på høyttaler da de ringte den norske 2. premievinneren i Eurojackpot fredag 1. oktober. Paret i andre enden, som nettopp hadde fått overraskelsesbesøk av konas søster og venninne fra Polen, brøt ut i ellevill jubel da vinnerbudskapet ble servert: 3 millioner kroner på fredagskvelden - som attpåtil var 40-årsdagen til han som hadde spilt.

Tidenes bursdagsgave?

- Oh my god, gispet den nybakte Eurojackpot-millionæren, mens resten av gjengen gråt og lo om hverandre.

- Det blir nesten for mye. Dette er den beste gaven noensinne. Det er så mye gode vibber her nå.

Ekteparet hadde allerede planer for premien: Kjøp av hus stod høyt på lista.

Resten av fredagskvelden skulle familien bruke på å forsøke å lande litt etter millionbudskapet. Påfølgende lørdag var det nemlig duket for 40-årsfeiring med 30 fullvaksinerte gjester i eget hjem.

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Super-heldige bursdagsbarn

Det er ikke hverdagskost at heldige spillere vinner på selveste fødselsdagen, men det hender. Her er et knippe andre Eurojackpot-vinnere som endte bursdagen noe mer bemidlet enn de var da de våknet.

Ble millionær mens mannen spiste kake

5. juni 2020 - Åse Fredheim (33) skulle spise kake siden mannen hadde bursdag - og mens mannen fylte år, fylte hun kontoen.

- Har jeg vunnet 1 million? Datteren min sover, ellers hadde jeg skreket for full hals, sa Fredheim oppspilt. Hun fortalte at mannen var på jobb og at hun akkurat hadde satt seg ned for å kose seg med et kakestykke som var til overs etter feiringen.

- Det blir verken kake eller søvn nå, tror jeg.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fra 50 kroner i pantelotteriet til 2,4 millioner i Eurojackpot

11. september 2020 vant en tromsøværing i tyveårene 2,4 millioner kroner i tredjepremie midt i bursdagsfesten. 

- Jeg har bursdag i dag! Å herregud! Over to millioner? For en bursdagsgave! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre nå, jeg er så glad. Oh shit! Det er helt sjukt, sier han og ler. 

- Jeg har aldri hatt sånn flaks før. En gang vant jeg en femtilapp på pantelotteriet, og det er alt. Jeg er helt skjelven nå, tusen takk.

LES OGSÅ: Simon delte 1 million med andelslag

Ble millionær over natten - fikk budskapet først på bursdagsmorgenen etter

2. april 2021 ble en mann i 30-årene fra Stavanger Eurojackpot-millionær. Like før klokken 06 påskeaften fant han ut at det var han som var Rogaland-millionæren som Norsk tipping etterlyste på sine nettsider, ved å våkne tidlig og sjekke appen på mobiltelefonen.

- Der sto det «Gratulerer, du har vunnet 1 million». Så sjekket jeg når kundeservice åpnet og ringte for å høre om det stemte. Og så ringte du nå, og nå tror jeg det er sant, flirer rogalendingen.

Etter samtalen med Norsk Tipping ventet en lang tur med hunden før han skulle hente marsipankaken som vennene hadde bestilt.

- Dette ble litt av en bursdag.

Neste ukes premiepotter

Siden ingen, verken i inn- eller utland klarte å karre til seg 1. premiepotten ved forrige Eurojackpot-trekning, har den vokst til ca. 210 millioner kroner før trekningen fredag 8. oktober. 2. premiepotten er fylt opp på ny og vil være på ca. 19 millioner kroner.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler