eurojackpot

Eurojackpot fredag: Ca. 197 mill. i førstepremiepotten

Førstepremiepotten i Eurojackpot vokser, og vil nå gi en solid utbetaling til den eller de som skulle klare 5+2 rette på fredag. Én heldig norsk spiller, andelsbank eller et andelslag vil uansett gå høsten i møte med brede glis.

GULLREGN: Man går fort høsten i møte med et bredt glis dersom man sikrer seg en større premie i Eurojackpot.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:5. september 2022Endret:3. januar 2023

Det ble ikke den helt store fangsten her til lands under forrige trekning i Eurojackpot. Ingen fikk hull på førstepremien verken nasjonalt eller internasjonalt, mens to utenlandske spillere delte andrepremien og fikk 4 091 940 kroner hver.

Likevel: To nordmenn gjettet 4+2 rette og vant nøyaktig 56 165 kroner hver i fjerdepremie – og den nasjonale tilleggspremien gikk til en mann fra Haugesund.

Fikk tak i den nasjonale vinneren onsdag

Norsk Tipping deler alltid ut en egen tilleggspremie på 1 million kroner både tirsdag og fredag, som trekkes tilfeldig blant norske Eurojackpot-spillere. Tirsdag var det en mann fra Haugesund som vant den nasjonale millionen. Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen etter trekningen tirsdag. Først på onsdag fikk han nyheten om at han hadde vunnet 1 million kroner i Eurojackpot.

– Jeg var på jobb og fikk ikke tatt telefonen. Jeg så det var anrop fra Norsk Tipping og ringte kundeservice for å sjekke det. Jeg ble kjempeglad og samtidig litt sjokkert, sa mannen da Norsk Tipping fikk tak i han onsdag kveld, før han la til at han først ikke trodde på det.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart Supertrekning i Lotto

Apropos pene summer: 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto helt som vanlig før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Nye Eurojakcpot-sjanser på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 9. september. Siden toppremien fikk stå i fred forrige runde, vil førstepremiepotten ligge på ca. 197 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 20 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler