Eurojackpot fredag: Ca. 197 mill. i førstepremiepotten

Eurojackpot fredag: Ca. 197 mill. i førstepremiepotten

GULLREGN: Man går fort høsten i møte med et bredt glis dersom man sikrer seg en større premie i Eurojackpot.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Eurojackpot fredag: Ca. 197 mill. i førstepremiepotten

Førstepremiepotten i Eurojackpot vokser, og vil nå gi en solid utbetaling til den eller de som skulle klare 5+2 rette på fredag. Én heldig norsk spiller, andelsbank eller et andelslag vil uansett gå høsten i møte med brede glis.

Det ble ikke den helt store fangsten her til lands under forrige trekning i Eurojackpot. Ingen fikk hull på førstepremien verken nasjonalt eller internasjonalt, mens to utenlandske spillere delte andrepremien og fikk 4 091 940 kroner hver.

Likevel: To nordmenn gjettet 4+2 rette og vant nøyaktig 56 165 kroner hver i fjerdepremie – og den nasjonale tilleggspremien gikk til en mann fra Haugesund.

Fikk tak i den nasjonale vinneren onsdag

Norsk Tipping deler alltid ut en egen tilleggspremie på 1 million kroner både tirsdag og fredag, som trekkes tilfeldig blant norske Eurojackpot-spillere. Tirsdag var det en mann fra Haugesund som vant den nasjonale millionen. Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen etter trekningen tirsdag. Først på onsdag fikk han nyheten om at han hadde vunnet 1 million kroner i Eurojackpot.

– Jeg var på jobb og fikk ikke tatt telefonen. Jeg så det var anrop fra Norsk Tipping og ringte kundeservice for å sjekke det. Jeg ble kjempeglad og samtidig litt sjokkert, sa mannen da Norsk Tipping fikk tak i han onsdag kveld, før han la til at han først ikke trodde på det.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart Supertrekning i Lotto

Apropos pene summer: 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto helt som vanlig før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Nye Eurojakcpot-sjanser på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 9. september. Siden toppremien fikk stå i fred forrige rundevil førstepremiepotten ligge på ca. 197 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 20 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)
  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)
  • Antall millionærer i 2021: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)