eurojackpot

Eurojackpot: Minst tre millioner kroner skal ut før jul

Takket være den nasjonale tilleggspremien, kan vi nærmest garantere tre norske Eurojackpot-millionærer før julaften. I tillegg kan det bli ordinære premier: Førstepremiepotten står for øyeblikket på ca. 177 millioner kroner.

GOD STEMNING: På tvers av Norsk Tippings lotterier finner man flere historier hvor julebordet ble ekstra festlig. Kanskje byr Eurojackpot på et par gledeshyl til før desember er omme?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:15. desember 2022Endret:10. januar 2023

Det kan riktignok hende at en andelsbank eller et andelslag sikrer den norske tilleggspremien på 1 million kroner, men på det jevne går denne til enkeltspillere. Det er med andre ord høyst sannsynlig at minst tre norske spillere rekker å bli Eurojackpot-millionærer før året er omme.

Tidenes julebord? Ble Eurojackpot-millionær

At folk har snappet opp premier med høytiden rett rundt hjørnet har vi mange eksempler på. En mann i tjueårene fra Kongsvinger kapret i fjor millionen mens han var på julebord, men hadde heldigvis lagret vinnernummeret til Norsk Tipping slik at ikke det glade budskap gikk ham hus forbi.

– Jeg skjønte at det kanskje var noe på gang, humret den glade vinneren.

– Dette er helt supert. Nå skal jeg se meg etter en leilighet på nyåret.

LES OGSÅ: Tid for en timeout i spillingen? Det kan forebygge problemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Sjekket i appen: Hadde vunnet 1,3 millioner kroner

Forrige ordinære vinner i Eurojackpot fikk vi forrige tirsdag. Latteren satt løst hos mannen fra Eidsvoll da Norsk Tipping fikk kontakt. Han hadde sjekket appen da han så det første ubesvarte anropet fra Hamar, og var dermed klar over premien da han svarte på telefon nummer to. 

– Helt utrolig! Det var helt overveldende å se, sier han, før han smilende legger til: – Moro å få oppleve dette etter så mange år hos dere. Dette kommer absolutt godt med. Helt fantastisk.

Noen umiddelbare planer for premien hadde han ikke, men han klarte ikke dy seg for å spøke litt:

– Kanskje jeg nå må legge inn en kupong i Vikinglotto også…

Garantert én million-utbetaling fredag

Fredag 16. desember er det igjen klart for Eurojackpot. Leverer du inn en kupong før kl. 19.00 samme kveld har du et lodd med i hatten om både førstepremiepotten på ca. 177 millioner kroner, samt den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Andrepremiepotten er satt tilbake til start men anslås likevel til ca. 30 millioner kroner.

Lykke til!

Lørdag er det Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. desember er det duket for årets siste Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. desember. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.


Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler