eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 359 mill. i førstepremiepotten

Ingen knakk koden forrige fredag, og førstepremien i Eurojackpot har dermed vokst: Ca. 359 millioner kroner venter nå på den eller de som skulle klare 5+2 rette tirsdag 9. august.

STEMNING: Det blir fort til at man må finne fram både gullkjolen og gullgliset dersom man gjetter seg til toppremie i Eurojackpot.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:8. august 2022Endret:3. januar 2023

Ingen spillere i verken inn- eller utland klarte å treffe på alle Eurojackpot-tallene i forrige uke, og førstepremiepotten blir dermed stående. Syv utenlandske spillere fikk 5+1 rette og delte dermed andrepremien på rundt 20 millioner kroner.

Det er nå to uker siden en dansk spiller stakk av med hele førstepremiepotten i Eurojackpot som hadde nådd premietaket på ca. 1,2 milliarder kroner – ryker potten på tirsdag, eller vil den fortsette ferden mot maks? 

Nasjonal vinner: – Jeg ser for meg datteren min måpe

Hver tirsdag og fredag er det én norsk spiller eller andelsbank/andelslag som vinner den norske tilleggspremien på 1 million kroner. Forrige fredag var det en kvinne fra Lebesby i Finnmark som fikk den gode nyheten. Hun var hjemme og pakket flyttelass, og hadde lenge ikke hørt telefonen.

– Herregud, det kunne ikke ha passet bedre. Tusen, tusen takk, utbrøt hun da vi endelig fikk svar.

– Jeg er på flyttefot, så den premien kommer kjempegodt med. Det kom litt brått på så jeg må nok la det få synke inn litt, men åh, så glad jeg ble nå, sier hun muntert.

Kvinnen, som var i 60-årene, gledet seg til å fortelle sine barn om premien. 

– Jeg ser for meg datteren min måpe, ler hun.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter på tirsdag

Kommende trekning i Eurojackpot er tirsdag 9. august. Siden toppremiene fikk stå i fred forrige runde, vil førstepremiepotten ligge på ca. 359 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 17 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler