eurojackpot

Eurojackpot: I kveld er det over 300 mill. i potten

1. premiepotten i Eurojackpot vokser stadig. Får noen million-sjokk på fredagskvelden 18. februar, og hvor går den nasjonale tilleggspremien?

TA TELEFONEN: Dersom det begynner å ringe fra 625 60 000 på kvelden, bør man ta telefonen. Da venter det nemlig kun gode nyheter i andre enden.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. februar 2022Endret:3. januar 2023

Drømmepotten forble urørt forrige fredag. Tre utenlandske spillere hadde 5+1 rette og vant 6 542 685 kroner hver i 2. premie, men ingen hadde 5+2 rette, og 1. premien har dermed vokst kraftig på seg: I skrivende stund ligger den på ca. 322 millioner kroner. 

Ble millionær mens han ryddet bort fredagstacoen

Selv om ingen nordmenn (eller andre verdensborgere, for den saks skyld) sikret seg en bit av storpottene forrige fredag, blir det likevel alltid noen som kan juble i sofaen her hjemme. En nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner deles ut hver fredagskveld, og denne gangen gikk den til en mann i 20-årene fra Stor-Elvdal i Innlandet. Han drev akkurat og ryddet bort restene etter fredagstacoen da et ukjent nummer lyste opp skjermen på mobilen.

Etter en rask sjekk, innså han at det var Norsk Tipping som var på ferde – og kjente med ett pulsen stige blant revet ost og flekker av tacosaus.

– Nei, dæven. 1 million kroner. Det passer veldig fint, for vi driver og pusser opp huset, utbrøt vinneren da Telefonen fra Hamar endelig fikk kontakt. 

– Det er jo litt uvirkelig å vinne så mye penger, det må det være lov å si. Det er ikke hver dag man hører det der. Og ikke hadde det vært noe moro om man hørte det hver dag, heller, slo han fast.

LES OGSÅ: Et enkelt grep for å unngå å glemme innlevering


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.



Slik fungerer andelsbank

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

For hver andel man kjøper i andelsbank betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst. Vinner man for eksempel den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner, vil hver spiller ende opp med en andel på 100 000 kroner i premie. Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

LES OGSÅ: Andelsbank i Eurojackpot

Nye sjanser hver fredag

Fredag 18. februar er det på nytt duket for Eurojackpot-trekning. Slenger man i en kupong før spillefrist, har man i teorien en sjanse til å få fatt i en bit av de virkelig store pottene. 1. premiepotten vil som nevnt ligge på ca. 322 mill. kroner, mens 2. premiepotten vil være på ca. 20 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler