nabolaget

Nabolaget: Hvem vinner 1 million kroner til jul?

I Nabolaget, spillet hvor man spiller på egen adresse, kan godt naboskap virkelig lønne seg. Hvem blir jule-millionær på årets nest siste hovedtrekning, og hvor bor hovedvinnerne som får spredd litt ekstra juleglede i nabolaget sitt?

VINNER SAMMEN: I Nabolaget er det ikke bare hovedvinnerne som får fine premier. Vinner de, vinner også deres nærmeste spillende naboer.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. desember 2021Endret:3. januar 2023

Året nærmer seg slutten, og kalenderen har plassert årets to siste runder med Nabolaget godt: både julaften og nyttårsaften vil by på en ny-millionær i spillet hvor det lønner seg å spille sammen. Vinner naboen, vinner du, og omvendt–hvor mye man vinner, er det adressen og avstandene imellom de spillende som avgjør. Hvem blir så heldig å få én million kroner til jul?

Måtte ha noe kaldt

Hovednabolag i trekningen fredag 17. desember ble Bruvoll i Nord-Odal, i tidligere Hedmark fylke. Dermed fikk fem av kvinnens naboer - som hadde spilt Nabolaget - også et godt påfyll på bankkontoen før jul. 100 000 kroner til hver av dem, for å være nøyaktig.

 – Hæ? Det er jo helt sykt, sier kvinnen når Telefonen fra Hamar ringer.

 – Jeg har vært inne og sjekket appen og lurte på om dette kunne være riktig, og når dere ringte turte jeg nesten ikke å ta telefonen. Jeg blir helt kokt her altså, så nå har jeg satt meg ned, sier vinneren, som nå ville unne seg noe kaldt å drikke for å få ned temperaturen litt. 

Nabolag med flaks

Hedmarkskvinnen, som ønsker å være anonym, er visst ikke den første som har flaksen med seg i sitt nabolag.

 – Det har vært storvinner i Nabolaget her tidligere også, så det her kan kalles et skikkelig bra nabolag, ler hun.

 – Er det noe spesielt du tenker du har lyst til å bruke gevinsten på?

 – Jeg er ferdig med alle julegaveinnkjøp så det blir nok ikke noe ekstra på noen i år, og jeg har lyst til å tenke meg om litt, så får vi se hva tiden viser, avslutter hun lattermildt.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler