oddsen

Snudde til seier igjen - kvartfinalen kan sikres allerede lørdag

Med både norsk og tysk seier lørdag er kvartfinaleplassen i boks.

NÆRMER SEG KVARTFINALE: Landslagssjef Jonas Wille jubler mot Serbia. Med seier mot Qatar kan kvartfinaleplassen være sikret for Norge.Stian Lysberg Solum / NTBStian Lysberg Solum
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:20. januar 2023

Det har blitt en trend. I to strake kamper har Norge ligget under til pause, for så å snu kampen til seier.

– Norge sliter med å sette forsvaret, de har ikke funnet flyten i starten av kampene. Men de viser stor styrke med å snu kampene. Spillerne stoler veldig på konseptet og egne ferdigheter. Man viser en større trygghet nå kontra tidligere mesterskap, sier Norsk Tippings håndballekspert Hanna Oftedal Sagosen.

Begge snuoperasjonen har kommet mot nasjoner som kjemper om en kvartfinaleplass med Norge.

Håndball-VM ligger her på Oddsen.

Kan vinne med ti mål

Nå venter Qatar lørdag kveld før mellomspillet avsluttes mot Tyskland mandag for Norges del.

Norge står med seks poeng før de to siste kampene. Det samme har Tyskland. Motstander Qatar tapte torsdag kveld med to mål mot Nederland. De kom også inn i mellomspillet med null poeng etter å ha tapt mot Tyskland og Serbia. Dermed er Qatars kvartfinalehåp ute allerede før Norge-møte.

Hovedrunden etter tre av fem runder:

LagPoeng
Tyskland6
Norge6
Nederland4
Serbia2
Qatar0
Argentina0

Vinner Norge mot Qatar og Tyskland slår Nederland, så er kvartfinaleplassen sikret for både Norge og Tyskland før det interne oppgjøret.

Lørdag 18.00: Qatar - Norge, direkte på TV3.

Her finner du kampen på Oddsen.

– Qatar spilte bra mot Nederland. De er mer like Nederland i spillestilen, så Norge må snu om igjen. Det ble riktignok tap for Qatar mot Nederland, men de brukte nok mye krefter. Norge er kapable til å vinne med ti mål, men jeg blir ikke overrasket hvis de henger med etter 30-40 minutter, sier Oftedal Sagosen.

Det ser bra ut. Men vi skal ta hver kamp. Nå er det isbad og kamp om to dager, sier Sander Sagosen til VG.

Spania eller Frankrike?

I kvartfinalene skal Norges gruppe opp mot de to lagene som går videre fra gruppe 1. Det ligger an til å bli Spania og Frankrike.

– Historisk sett har Norge et bedre tak på Frankrike. Men de har sett veldig bra ut dette mesterskapet, de har levert noe av den beste håndballen, sier Oftedal Sagosen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hun regner med å se et toppet Norge mot Tyskland selv om kvartfinaleplassen allerede er sikret.

– Man skal gå for å vinne, men ikke på død og liv. Det er en hårfin linje. Det er noe med å holde en god følelse i gang, sier Oftedal Sagosen.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler