tippingvinnerhistorie

Solide tolverpremier

Over 300.000 kr til 15 vinnere lørdag og en halv million til to tippere søndag! I helga var det premiebonanza for 12 rette.

BARE 1-1: Brann måtte nøye seg med 1-1, som Steffen Lie Skålevik her setter inn, mot Sandefjord, og det gjorde sitt til at premien for 12 rette søndag ble over en halv million kroner.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:24. september 2018Endret:2. januar 2023

Det var store penger i omløp i Tipping både på Lørdagskupongen og Søndagskupongen. Lørdag var det over fem millioner kroner i potten da bonuspotten skulle fordeles på alle med 12 rette, og søndag var det jackpot med over en million i mulig premie.

Kjempefavoritter lørdag

Liverpool og Manchester City hadde henholdsvis 81 og 80 prosent av de innleverte tipperekkene bak seg, og de innfridde begge uten problemer. Liverpool slo Southampton 3-0 hjemme, mens City banket Cardiff 5-0 - borte.

Til tross for at de to kjempefavorittene innfridde, ble premien for 12 rette på 343.730 kroner. 

Det henger selvsagt sammen med at en flere andre - men mindre - favoritter feilet - så som Manchester United, Leeds og Middlesbrough. De ødela for mange tippere. 

Men med fasit i hånd, er det vel noen tippere som tenker at "den kunne jeg tatt"...

Her finner du tipperesultatene

Uavgjort-fest søndag

Søndagskupongens største favoritt var Brann (84 prosent), men det ble bare 1-1 mot Sandefjord. Arsenal og Rosenborg var store favoritter som innfridde, men da kupongen endte med fem strake U-er nederst, var det ikke lett å få 12 rette.

To rekker traff, og de fikk hver en premie på 533.225 kroner.

Vi gratulerer alle de dyktige tipperne!

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler