oddsen

Solskjær og Man. Utd. med ryggen mot veggen mot Tottenham

Hverken Tottenham eller Manchester United tåler et tap lørdag - hvis håpet en tilværelse i toppen av Premier League-tabellen skal leve særlig lenge. For en av managerne er det som kjent en tilleggsfaktor som nok surrer i bakhodet.

STORKAMP: Begge lagene trenger poeng, og det er garantert mange fans på begge sider som biter negler for storkampen i London.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:29. oktober 2021Endret:3. januar 2023

0-5 mot erkerival Liverpool på Old Trafford søndag strødde godt med salt i United-sårene. Nesten før spillerne duknakket hadde kommet seg i garderoben, startet spekulasjonene om Ole Gunnar Solskjærs framtid i klubben. 

– Det har vært en vanskelig uke, selvfølgelig. Vi har måtte håndtere resultatet og prestasjonen mot Liverpool, som vi vet ikke var god nok. Det er noe fotballspillere må håndtere, det er derfor vi driver med dette. Vi må se mot neste kamp og sørge for at man er klar. Vi har hatt en god uke på treningsfeltet, det må jeg si, sa Solskjær ifølge TV2 på fredagens pressekonferanse.

Se våre tilbud på Oddsen

Svakt favorittstempel

Om han i det hele tatt ville lede laget mot Tottenham, var gjenstand for spekulasjon til langt ut i uka. Kristiansunderen stiller imidlertid på United-benken når laget hans entrer Tottenham Hotspur Stadium kl. 18.30 lørdag.

Med tap her, begynner det for alvor å se mørkt ut både for Solskjær og United. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tottenham er med sine 15 poeng på en foreløpig 6. plass, med United på plassen bak (14 poeng). Et tap vil for begge lag trolig bety at Manchester City og Liverpool seiler ytterligere fra helt i Premier League-teten. En seier, derimot, gjør at topp fire fortsatt er innen oppnåelig rekkevidde. 

Fredag hadde Norsk Tipping Manchester United som knapp favoritt - med 2,25 i odds. Tottenham-seier sto i 2,85, mens uavgjort ga 3,45.(Husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

Målene renner inn

Begge lagene har ikke akkurat vist strålende takter bakover så langt i sesongen. Tottenham har sluppet inn 13 mål på ni kamper, mens United har 15 i sekken på like mange Premier League-kamper (fem av dem kom altså mot Liverpool forrige kamp). Ekspertene spår både målrikt og målfattig før kampen. Spørsmålet er hvor tungt fokus lagene nå legger på defensiv organisering. Forrige sesongs oppgjør bar i hvert fall ikke preg av tungt defensivt fokus for Man. Utd. Tottenham vant kampen på Old Trafford hele 6-1, mens møtet i London endte med 3-1-seier til de hvite og blå. 

Tottenham må trolig stille uten Bryan Gil, som ble skadet i ligacupoppgjøret mot Burnley onsdag. Fra før er Ryan Sessegnon ute med en langtiddsskade.

I United-leiren må man klare seg uten Paul Pogba, som pådro seg rødt kort i Liverpool-kampen. Det ryktes dessuten at Raphael Varane kan være tilbake fra skade foran denne kampen. 

Her er helgens Premier League-oppgjør på Oddsen

Lørdag:

Leicester-Arsenal (kl. 13.30 - TV 2 Sport Premium)Liverpool-Brighton (kl. 16.00 - TV 2 Sport Premium)Manchester City-Crystal Palace (kl. 16.00 - TV 2 Sport Premium)Newcastle-Chelsea (kl. 16.00 - TV 2 Sport 1)Burnley-Brentford (kl. 16.00 - TV 2 Play)Watford-Southampton (kl. 16.00 - TV 2 Play)Tottenham-Manchester United (kl. 18.30 - TV 2 Sport Premium)Søndag:

Norwich-Leeds (kl. 15.00 - TV 2 Sport Premium)Aston Villa-West Ham (kl. 17.30 - TV 2 Sport Premium)


Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler