oddsen

CL-kvalik: Glimt storfavoritter mot Klaksvik

Onsdag spiller Bodø/Glimt første kvalifiseringsrunde i Champions League. Motstanderne er de færøyske ligamesterne Klaksvik.

FØRSTE KVALIFISERINGSRUNDE: Ola Solbakken og møter Klaksvik onsdag.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:5. juli 2022Endret:3. januar 2023

Bodøværingene er storfavoritter før oppgjøret mot færøyske Klaksvik, både blant eksperter og på oddsen. Færøyene har tradisjonelt vært en svakere fotballnasjon enn hva Norge har vært.

Likevel har færøyske lag slått norske lag ut av europeiske turneringer før. Oddsen på Glimt-seier i skrivende stund er 1,08, uavgjort 7,50 og seier til KI Klaksvik 16,00. (Husk at Oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Onsdag kl. 18.00: Bodø/Glimt - KI KlaksvikNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Lang vei til Champions League

Bodø/Glimt har en lang vei inn mot gruppespillet i Champions League. Dobbeltkampen mot KI Klaksvik er den første av fire som må vinnes for å kunne spille i Fotball-Europas gjeveste selskap.

Det betyr likevel ikke at alle de store fotballturneringene i Europa er utenfor rekkevidde, og med seier mot KI Klaksvik kan veien dit bli både enklere og bedre.

Conference League-kvalik ved tap

Dersom gultrøyene går seirende ut fra oppgjøret mot Klaksvik og videre til andre kvalifiseringsrunde, har laget fra nord en ekstra sikkerhet for videre spill i de store europeiske turneringene. Ved tap senere i kvalifiseringsrundene vil Europa League være neste stopp. Tap der vil så sende Glimt til Conference League. Tap allerede i første runde vil derimot føre rett til kvalifiseringsspill i Conference League, der Bodø/Glimt spilte seg hele veien til kvartfinale i fjor.

Onsdag kl. 18.00: Bodø/Glimt - KI Klaksvik

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler