tippingvinnerhistorie

Sene Viking-scoringer gjorde Stavanger-tipper til millionær

Takket være Vikings sene utlikning ble en Stavanger-mann - som faktisk ikke er Viking-supporter - millionær på Søndagskupongen.

MILLIONMÅL: Vikings-spillerne jubler etter 2-2 i siste minutt i Sarpsborg, og i Stavanger kunne en mann noen timer senere kalle seg tippe-millionær.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:3. september 2019Endret:2. januar 2023

Bare én tipper prikket inn 12 rette i Tipping på Søndagskupongen. Dermed ble bonuspotten utløst og premien for 12 rette ble på hele 1 246 410 kroner.

Ugardert U

Vinneren er en Stavanger-mann som kanskje kan reise bortom Viking stadion med en blomst - selv om han ikke holder med Viking.

- Nei, Viking er ikke mitt lag, men det passet veldig bra at de spilte 2-2 mot Sarpsborg, lo mannen da vi snakket med ham.

Han hadde en ugardert U i denne kampen, men det så stygt ut da Sarpsborg gikk opp til både 1-0 og 2-0 - en stilling som fortsatt sto seg da kampuret passerte 85 minutter. Men Viking presset på og klarte 2-2 før dommeren blåste av. 

Omtrent samtidig scoret Krisitansund seiersmålet borte mot Ranheim, der mannen hadde ren B.

Her kan du sette opp og levere tippekupongen

Stang inn og ut

Det må vel karakteriseres som "stang inn" for Stavanger-tipperen.

Og i den avgjørende kveldskampen mellom Vålerenga og Rosenborg var det stang ut som ble "stang inn". Tippevinneren hadde nemlig UB på kupongen sin, og var godt tilfreds med at det gikk mot 1-1. Men i sluttminuttene var Vålerenga uhyre nære å sørge for hjemmeseier. Matthias Vilhjalmson headet nemlig i stanga fra kloss hold, og kunne knapt tro det selv da ballen ikke gikk i mål.

- Jeg satt og fulgte med og det var kjempespennende, ja, sa den glade, men sindige Stavanger-mannen, som ønsker å være anonym.

Han leverte en 96-rekkers kupong med mobilen søndag formiddag.

- Jeg brukte eksperttips som utgangspunkt, men tenkte at det ikke kom til å bli noe særlig stor premie om de gikk inn, så jeg endret og la til noen garderinger etter å ha kikket på tabellene og, ja, kjent på magefølelsen, humret mannen.

Her kan du sette opp og levere tippekupongen

Vinnerkupongen

Slik så vinnerkupongen ut:

   KampeneTipsResultat       1. Arsenal - TottenhamH U BU 2-2       2. Vålerenga - Rosenborg    U BU 1-1       3. Lillestrøm - Brann        BB 1-3       4. Mjøndalen - Molde    U BB 1-3       5. Ranheim - Kristiansund        BB 1-2       6. Sarpsborg 08 - Viking    UU 2-2       7. Tromsø - HaugesundH U U 2-2        8. Notodden - KFUM Oslo    UU 1-1        9. Raufoss - Nest-SotraHH 2-1        10. Ullensaker/Kisa - StrømmenH U U 2-2        11. Aalesund - JervH H 4-0       12. Bryne - ArendalH U  H 2-1     

En 96-rekkers kupong med 12 rette gir også sju 11-ere og tjue 10-ere, slik at mannens samlede premie for 96 kroner i innsats ble 1 291 835 kroner.

Her finner du tipperesultatene

Vi gratulerer!

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler