oddsen

Stjerneduo tilbake i årets siste hjemmekamp

Det endte uavgjort borte mot Frankrike for en måned siden. Nå jakter Norge sin første seier i Nations League, med en stjerneduo tilbake i troppen.

TILBAKE: Ada Hegerberg (t.v) og Caroline Graham Hansen er tilbake i den norske troppen til årets to siste landskamper.BILDBYRÅN
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. november 2023

Det norske kvinnelandslaget har fortsatt til gode å vinne etter at fire av seks kamper i Nations League er unnagjort. Fredag spiller det norske kvinnelandslaget årets siste kamp på hjemmebane, når Portugal kommer til Ullevaal Stadion.

Frankrike topper gruppen med ti poeng. Østerrike ligger på andreplass med syv poeng, Portugal har tre poeng, mens Norge ligger sist med kun to poeng.

Fredag 19.00: Norge - Portugal, kampen på Oddsen

Norges OL-billett gjennom Nations League blir mer og mer en fjern drøm etter de skuffende prestasjonene så langt.

Samtidig risikerer de norske jentene å rykke ned ett nivå i Nations League, noe som kan være uheldig med tanke på neste års EM-kvalifisering.

Uavgjort mot verdensfemmeren

Norges første kamp i Nations League-turneringen ble spilt hjemme på Ullevaal i september. Motstander var Østerrike.

Kampen endte 1-1 og med poengdeling, etter at Norge scoret i førsteomgang, mens Østerrike utlignet i andreomgang.

Norges andre kamp mot Portugal endte med 3-2-tap etter at Portugal scoret på to straffer. De to siste kampene har Norge spilt mot Frankrike. Den første kampen vant Frankrike 2-1, men Norge sto imot i den andre kampen som endte uavgjort.

Norge sikret seg dermed ett poeng i kampen mot verdensfemmer Frankrike.

Hegerberg og Graham Hansen tilbake i troppen

Ada Hegerberg, Caroline Graham Hansen og Guro Reiten har alle slitt med skader og ikke vært en del av den norske troppen i de siste landskampene.

Forrige uke ble det klart at Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen er klare for de to kommende skjebnekampene.

Hegerberg har ikke spilt på landslaget etter at Leif Gunnar Smerud overtok som landslagssjef.

Caroline Graham Hansen pådro seg en skade i kampen mot Østerrike for drøyt to måneder siden og har ikke spilt for landslaget siden.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Sluttplasseringene påvirker gruppene i EM-kvaliken

Sluttplasseringene i kvinnenes Nations League vil påvirke og bestemme hvordan fordelingen av gruppene i EM-kvalifiseringen vil se ut våren 2024.

I likhet med Nations League, deles også EM-kvalifiseringen inn i nivå A, B og C.

Gruppevinnerne og gruppetoerne på nivå A blir værende på nivå A. Gruppevinnerne på nivå B rykker opp til nivå A. Gruppevinnerne på nivå C rykker opp til nivå B.

Gruppefirerne på nivå A rykker ned til nivå B, mens alle gruppefirerne og det dårligst rangerte treerlaget på nivå B rykker ned til nivå C.

De to lavest rangerte gruppetoerne, alle gruppetreerne og gruppefirerne blir værende på nivå C.

Gruppetreerne på nivå A og gruppetoerne på nivå B møtes våren 2024, til dobbeltoppgjør om en plass på nivå A. Taperne havner på nivå B.

De tre beste gruppetreerne på nivå B møter de tre beste gruppetoerne på nivå C til dobbeltoppgjør våren 2024. Vinneren får plass på nivå B, mens taperne havner på nivå C.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler