oddsen

Stor dag på Lørdagskupongen: Ca. 6,5 mill. i tolverpotten

Med jackpot både på pause- og fulltid -  i tillegg til bonuspottutbetaling - kan det virkelig lønne seg å prikke inn 12 rette tegn på lørdagens tippekupong.

Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:4. november 2021Endret:3. januar 2023

For de som er interessert i fotball og tipping, er det flere gode grunner til å glede seg til lørdag. Se bare her:

  • Dobbel jackpot - siden ingen fikk 12 rette hverken på fulltid- eller pausekupongen lørdag. 

  • Bonuspotten har passert tre millioner kroner, da skal den utbetales - gjennom en fordeling på alle rekker med 12 rette.

  • Kupong med kamper fra Eliteserien, Premier League og Championship.

Spillefrist på Lørdagskupongen er lørdag kl. 15.55

I sum snakker vi altså om en samlet tolverpott til fulltid på ca. 6,5 millioner kroner. 

Eliteserieklassiker med nerve

Det er som vanlig flere spennende oppgjør på kupongen - ikke minst fra vår egen liga. Den 26. runden tjuvstarter med litt av en klassiker lørdag kl. 18, når Brann tar imot Rosenborg. For trønderne er det alfa og omega med en trepoenger her, hvis de fortsatt skal ha øynene på 2.- og 3. plass - som gir kvalik til Conference League. For Brann begynner trygg grunn å se ut som en fjern drøm, men kvalikplassen er innen rekkevidde. Da bør det helst bli poeng på Brann stadion.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Apropos kvalikplass: Stabæk innehar før runden 14. plassen - ett poeng foran Brann. Lørdag er de på kupongen, da de møter middelhavsfarer Sarpsborg 08 borte. Bæringene er garantert klart over at null poeng her kan bringe nedrykksspøkelset enda nærmere. 

I Premier League er det blant annet topp mot bunn, når ligaleder Chelsea møter Burnley (foreløpig på nedrykksplass) hjemme på Stamford Bridge. I Championship er det tett i toppen - ikke minst med tanke på playoffplassene fra 3. til 6. plass. Flere lag ligger i en klynge rundt disse plassene, og det er viktig for flere å ikke tape terreng her - selv om det er lenge igjen av sesongen.

Her er kampene på Lørdagskupongen:

1. Brann-Rosenborg

2. Sarpsborg 08-Stabæk

3. Brighton-Newcastle

4. Brentford-Norwich

5. Chelsea-Burnley

6. Crystal Palace-Wolverhampton

7. Blackburn-Sheffield United

8. Bournemouth-Swansea

9. Coventry City-Bristol City

10. Luton-Stoke

11. West Bromwich-Middlesbrough

12. Blackpool-Queens Park Rangers

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler