oddsen

Storbyoppgjør i Toppserien: Vålerenga møter Brann

Lørdag får serieleder Vålerenga besøk av tabellfirer Brann, som nylig sikret seg en plass i Champions League.

HVER SIN STORBY: Brann-spiller Karoline Haugland (t.v) og Vålerenga-spiller Ylinn Tennebø representerer hver sin storby, når lagene møtes i Toppserien kommende lørdag.Terje Bendiksby / NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:2. november 2023

Vålerenga og Brann har møttes i 30 tellende kamper tidligere. Brann har vunnet 14 av oppgjørene, åtte har endt uavgjort, mens Vålerenga har vunnet åtte av kampene.

Forrige gang de to lagene møttes var i juni i år. Da endte det 1-1 i hovedstaden.

Vålerenga slo Brann i slutten av april i år, mens Brann vant to av de tre siste oppgjørene i fjor.

Lørdag 18.00: Vålerenga - Brann, kampen på Oddsen

På Oddsen er Vålerenga knepen favoritt til å ta seieren, med 2.30 i odds. Oddsen på uavgjort er 3.40, mens den er 2.60 på seier til Brann. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kun ett tap

Vålerenga troner øverst på tabellen i Toppserien, to poeng foran Rosenborg. På sesongens 24 kamper har Vålerenga 16 seiere og kun ett tap.

For snart to uker siden vant Vålerenga 0-3 mot byrival Lyn. Seieren er serielederens tredje strake seier i serien. Sesongens eneste serietap for Vålerenga kom mot LSK Kvinner 30. juni.

Vålerenga tok seg hele veien til playoff i sesongens Champions League, men klarte ikke å kvalifisere seg etter to tap mot Real Madrid.

Karina Sævik og Olaug Tvedten har begge scoret 12 mål i Toppserien denne sesongen og deler dermed førsteplassen på listen over toppscorere. Lyn-spiller Anna Aahjem har også 12 scoringer.

I tillegg til å trone øverst på tabellen har Vålerenga tabellens beste målforskjell med +41.

Fire måneder siden forrige serietap

Brann avsluttet forrige sesong som seriemestere og cupmestere. I Toppserien tapte de kun én av 18 kamper. I cupfinalen vant de 3-1 mot Stabæk.

Etter 24 kamper i årets sesong står Brann med 13 seiere, fem uavgjort og seks tap. Forrige serietap var mot Lillestrøm i juni. Forrige tap var i kvartfinalen i cupen mot LSK Kvinner i slutten av august.

Norges første i Champions League

Fire av Branns fem siste kamper har endt med seier. Samtidig har de holdt nullen i sine ni siste kamper.

Tidligere i høst sikret Brann seg en plass i gruppespillet i Champions League. Brann er dermed det første norske kvinnelaget i et Champions League gruppespill og som deltar i årets format av den prestisjefylte turneringen.

Toppserien 25. runde

Slik spilles lørdagens runde i Toppserien.

Røa - Lyn kl. 13.00

Arna-Bjørnar kl. 13.00

Rosenborg - Avaldsnes kl. 13.00

Stabæk - Åsane kl. 15.00

Vålerenga - Brann kl. 18.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler