oddsen

Haaland & Co. gigafavoritter mot Armenia

Tirsdag spiller Norge privatlandskamp mot Armenia på Ullevaal. Det er siste match før Nations League sparkes i gang igjen.

AKROBATISK: Erling Braut Haaland scoret ikke på denne brassen, men noterte seg for landslagsmål nummer 13 på 16 kamper mot Slovakia fredag. Tirsdag kommer Armenia til Ullevaal.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:28. mars 2022Endret:3. januar 2023

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard scoret målene da Norge vant 2-0 over Slovakia i fredagens privatlandskamp på Ullevaal.

Her er Norge-Armenia på Oddsen

- Visste vi kom til å score

Erling Braut Haaland er dermed oppe i 13 scoringer på 16 landskamper. Borussia Dortmund-spissen spilte ikke de siste fire landskampene i fjor høst på grunn av skade. Fredagens scoring var hans første på landslaget siden Norge banket Gibraltar 5-1 i september i fjor.

- Jeg synes vi spiller en ganske god kamp. Det var en liten periode i 2. omgang der vi falt ned i trøkk og intensitet og lot de ha litt mye ball, men bortsett fra det var det solid fra start til slutt. Vi måtte bare være tålmodig, vi visste vi kom til å score mål og var trygge på det. Vi var rolige, trygge på det vi drev med og malte på og da kom scoringene til slutt, kommenterte landslagskaptein Martin Ødegaard til fotball.no etter kampen.

Tirsdag kommer altså Armenia til Ullevaal. Ikke uventet er Ståle Solbakkens menn kjempefavoritter på Oddsen. I skrivende stund er oddsen 1,33 på norsk seier, 4,70 på uavgjort og 9,50 på seier til Armenia. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart). 

Siste kamp før Nations League

Tirsdag kommer Armenia til Ullevaal. Armenia spilte privatlandskamp mot Montenegro torsdag og vant 1-0. Vahan Bichakhchyan scoret kampens eneste mål.

Det er siste kamp før Nations League starter i juni, og Norge er i pulje med Slovenia, Serbia og og Sverige. 

Fotball på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler