oddsenfantasytipping

Serieleder Liverpool får besøk av blodfattig United

Liverpool vant 7-0 og ydmyket Manchester United forrige gang de møttes. Søndag er det gigantoppgjør på Anfield.

STOROPPGJØR: Det er duket for storoppgjør på Anfield denne helgen, når kriserammede Manchester United møter serieleder Liverpool.Illustrasjonsfoto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. desember 2023

Liverpool har kun tapt en kamp i Premier League denne sesongen. Det har sendt dem til toppen av tabellen, der de denne helgen kan øke ledelsen ytterligere.

Manchester United har fått en fryktelig start på sesongen, der tap, dårlige prestasjoner og lange skadelister har fått mye fokus.

Liverpool kommer fra fire strake seiere, mens United kun har vunnet en av sine fem siste kamper.

I helgen møtes de for første gang denne sesongen til storoppgjør på Anfield.

Søndag 17.30: Liverpool - Manchester United, kampen på Oddsen

Historiens tyngste nederlag

Liverpool har vunnet fire av de fem siste seriekampene mot United, med mellom to og sju måls ledelse.

Det forrige møte mellom de to erkerivalene ble et historisk nederlag for United og en stor bragd for Liverpool.

Liverpool-spiller Cody Gakpo scoret kampens første mål etter 43 minutter. To minutter ut i andreomgangen scoret Liverpool nok engang, før de fulgte opp med ytterligere fem mål de neste 40 minuttene.

Kampen endte med total ydmykelse og klubbens tyngste nederlag for Manchester United, mens Liverpool tok en av historiens største, viktigste og beste seiere.

To tap siden april

Liverpool har hatt en bra start på årets sesong. Elleve av sesongens 16 Premier League-kamper har endt med seier, noe som har sendt klubben til topps på tabellen.

Siden 4-1-tapet mot City i april i år har Liverpool kun tapt to kamper. Først i seriekampen mot Tottenham i september, der Liverpool fikk to røde kort, men likevel klarte 2-1.

Det forrige tapet var i Europa League-gruppespillet mot franske Toulouse for en drøy måned siden.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Verste sesongstart på 60 år

Nedturene har stått i kø for Manchester United denne sesongen. Tidligere denne uka røk de ut av gruppespillet i Champions League etter kun en seier og fire tap på seks kamper.

I Premier League har United fått en dårlig start på årets sesong og kun vunnet ni av 16 kamper. Forrige kamp tapte de 3-0 mot Bournemouth, mens de en uke tidligere tapte 1-0 mot Newcastle.

Manchester United har fått sin verste sesongstart siden 1962-63, etter 12 tap på 24 spilte kamper siden sesongstarten i august.

13 spillere uteblir

Manchester United-kaptein Bruno Fernandes dro på seg sitt femte gule kort i kampen mot Bournemouth. Portugiseren mister dermed helgens storkamp grunnet karantene.

I tillegg til at kapteinen uteblir, sliter United med en lang skadeliste. Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Christian Eriksen, Anthony Martial og Marcus Rashford er alle ute med skader og sykdom. I tirsdagens Champions League-kamp ble også Harry Maguire og Luke Shaw skadet.

Mason Mount har vært ute en periode med en leggskade, men kan være friskmeldt og klar til Liverpool-kampen. Jadon Sancho er fortsatt utestengt.

Premier League 17. runde

Slik spilles helgens runde av Premier League:

Fredag

Nottingham Forest - Tottenham kl. 21.00

Lørdag

Manchester City - Crystal Palace kl. 16.00

Bournemouth - Luton kl. 16.00

Newcastle - Fulham kl. 16.00

Chelsea - Sheffield United kl. 16.00

Burnley - Everton kl. 18.30

Søndag

Arsenal - Brighton kl. 15.00

West Ham - Wolverhampton kl. 15.00

Brentford - Aston Villa kl. 15.00

Liverpool - Manchester United kl. 17.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler