lottovinnerhistorie

Supertrekning: 34 ekstra Lotto-millionærer, slik reagerte de

Hele 34 heldige nordmenn fikk tittelen «Lotto-millionær» etter Supertrekning lørdag kveld. Her er reaksjonene fra de glade vinnerne. 

625 60 000: Ikke så rent få nordmenn ble oppringt av Norsk Tippings vinnerteam på Supertrekning i Lotto. Fra venstre ser vi Ida Zachariassen, Tina Wasa Kartomten, Steinar Bjørnsson, Karoline Mjønes, Gunhild Vike Nerås, Marit Solemsli Kleppe, Sarah Cervin og Ingrid Roterud Mathisen.
Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstad
Publisert:17. september 2022Endret:3. januar 2023

Lørdag 17. september endte Suptrekning-potten på 35 millioner kroner. Det ga 35 ekstra utbetalinger av 1 million kroner – i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen

Gevinstene fordelte seg på 34 millionvinnere og én andelsbank. I hver andelsbank er det 10 spillere - som hver seg vinner 10 prosent av gevinsten. De 10 andelsbankvinnerne vant dermed 100 000 kroner hver. 

Neste Lotto-trekning er lørdag 24. september – levér allerede nå

Norsk Tippings vinnerteam begynte å ringe vinnere like før klokken 20.00 lørdag. Samtlige ble oppringt i løpet av kvelden, men to av vinnerne svarte ikke Telefonen fra Hamar. De vi ikke fikk tak i lørdag kveld, får nye sjanser søndag – da vi gjør nye ringeforsøk. Norsk Tippings vinnernummer er 625 60 000, og det er dette nummeret som lyser opp i telefondisplayet til de heldige. 

LES OGSÅ:To Supertrekning-millionærer tar ikke telefonen

Fylkesoversikt vinnere (totalt 34 vinnere)

Agder - 3 vinnere

 • Kvinne i 60-åra fra Risør
  På andre forsøk fikk vi tak i den ferske Supertrekning-vinneren fra Risør. – Herregud, hjelp. Hjertet mitt banker så fort nå, ler sørlandskvinnen nervøst da Norsk Tipping får tak i henne på telefon. – Jeg har akkurat sjekket Lotto-kupongene mine, og der hadde jeg ikke vunnet noe i dag, ler kvinnen. Da hun får vite at hun er blant kveldens Supertrekning-vinnere, blir hun både glad og tom for ord. – Jeg vet ikke hva jeg skal si. Dette er heftig. Det blir nok ikke så mye søvn i natt, nei, sier en glad vinner. Hun forteller videre at hun har drømt om både å vinne i Lotto og få en Telefon fra Norsk Tipping, men at hun aldri hadde trodd det skulle skje. – Dette skjer ikke hver dag, humrer hun glad. På spørsmålet om hva premien skal gå til, har hun en klar plan. – Det blir litt til barna mine. En av dem bor i utlandet, så nå skal han hvert fall få besøk av moren sin, stråler den ferske millionæren.
  Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

 • Jan Robert Fudge (55) fra Kristiansand
  Fudge, som var på campingtur med kona og noen venner, hadde en anelse om hvorfor vi ringte sent lørdag kveld. – Ja, jeg håper jo at vi har vunnet, spør han. Han fortalte videre at han er en del av et spillelag, og at det er flere som vil bli glade. Selv skulle han bruke litt av premien på reising.
  Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

 • Mann fra Froland
  – Hæ, hva er det du sier? Nå får jeg hjerteinfarkt, sier mannen og ler. Sørlendingen kunne fortelle at han har vunnet noen beløp tidligere, men aldri så mye som på Supertrekning lørdag kveld. Han hadde nylig vært på en ferietur, og var hjemme sammen med kona da vi ringte og gratulerte ham som millionær. – Jeg må nok tygge litt på hva jeg skal bruke pengene på, sier han.
  Kupongen ble kjøpt hos kommisjonær OBS Arendal.

Innlandet - 1 vinner

 • Mann i 70-åra fra Vestre Toten
  – Nei og nei og nei og nei, utbryter mannen fra Vestre Toten fornøyd i det han får millionbeskjeden fra Hamar. – Jeg har aldri fått en sånn telefon før, legger han til. Totningen har spilt Lotto fast i mange år, men ikke vunnet de store beløpene, før lørdag 17. september. Den heldige mannen meddelte at pengene skulle brukes på huset sitt.
  Kupongen hadde han kjøpt hos YX Reinsvoll.

Nordland - 2 vinnere

 • Mann i 60-åra fra Bodø
  Da vi ringte bodøværingen tok han telefonen på første forsøk. Han hadde allerede sjekket i appen og sett en beskjed om høy premie. – Hei, jeg vet hvorfor du ringer. Jeg fikk jo sjokk, svarer mannen. Han forteller at han har spilt Lotto i mange år, men aldri vunnet en så stor premie. -Det kom som en svært gledelig overraskelse, og jeg måtte vise det til kona.
  Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne 
  Vi kom ikke i kontakt med nordlandskvinnen lørdag kveld.

Oslo - 1 vinner

 • Mann i 70-åra
  – Norsk Tipping på Hamar? Da må jeg vel ha vunnet mye penger da?
   Det har vært Supertrekning her i kveld ...
  – Stemmer det, ja, jeg så litt på tv-sendingen.  (En kort pause). – Er det jeg som er mann fra Oslo, spør han, hvorpå vi svarer at det er helt korrekt. – Det kunne knapt ha passet bedre. Jeg skal til Frankrike om tre dager, så det spørs om feriebudsjettet kan dobles nå, humrer han. Idet Telefonen fra Hamar skal til å legge på, kan man høre kona juble høyt i bakgrunnen.
  Vinnerkupongen ble kjøpt hos Narvesen Frederik Stangs gate

Neste Lotto-trekning er lørdag 24. september – levér allerede nå

Rogaland - 4 vinnere

 • Kvinne i 70-åra fra Sandnes
  – Oi, at det går an, utbryter Sandes-kvinnen da Norsk Tipping ringer om millionpremien. – Jeg er helt skjelven nå. Jeg trodde aldri jeg skulle vinne, så har ikke tenkt på hva jeg kunde brukt premien på. Tidligere har jeg bare vunnet mindre beløp. Mannen min går bare fram og tilbake på gulvet her – og ler. Det kommer nok til å dryppe litt på våre tre barn og ni barnebarn, sier en veldig glad vinner.

  Kupongen hadde hun kjøpt hos kommisjonær Coop Mega Brueland.

 • Mann 50-åra fra Sola
  Det var en skeptisk rogalending som svarte da Norsk Tipping ringte.–  Kan jeg stole på dette, spurte han da vi gratulerte med 1 million kroner. Etter hvert turte han å tro på gledesbudskapet. – Jeg går inn til min kone nå, så kan du snakke med henne også, oppfordrer han. Etter en kort samtale med kona, ble det full jubel og glede i stua. Sola-karen så for seg å bruke noe av pengene til å bygge generasjonsbolig til foreldrene. – Tusen takk, sier en veldig rørt, glad og nybakt millionær.
  Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Jørgen Eivind Gangenes (72) fra Rennesøy
  Vi måtte ringe tre ganger før vi fikk Jørgen Eivind fra Rennesøy på tråden. – Heilt fantastisk, sprudler den glade rogalendingen. Jørgen Eivind hadde fått med seg de tapte anropene tidligere på kvelden, men siden han og kona befant seg på Military Tattoo i Oslo, hadde han ikke svart Telefonen fra Hamar. –1 million! Tror jeg har spilt på Lotto siden det startet og kun vunnet noen små beløp, så dette var morsomt. Tusen hjertelig takk, sier den glade millionvinneren.
  Kupong hadde han kjøpt på mobil. 

 • Kvinne i 70-åra fra Stavanger
  Skeptiske vinnere er ingen sjeldenhet, og det er kanskje ikke så rart at du ikke tar det for god fisk på første forsøk når noen plutselig ringer og sier du har blitt Lotto-millionær. Slik var det med Stavanger-kvinnen også. Hun måtte ha det bekreftet mange ganger, og da det sank inn var kommentaren: – Jeg blir helt målløs. Mannen min sier takk i bakgrunnen her! Jeg kan heller ikke si noe annet enn tusen tusen takk! Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på COOP Mega Madla Express i Hafrsfjord. 

Troms og Finnmark - 3 vinnere

 • Kvinne i 60-åra fra Nordreisa
  Etter litt om- og men og dårlig dekning fikk vi endelig tak i kvinnen fra Nordreisa, som ble svært fornøyd da hun fikk millionbeskjeden. Den glade nordlendingen fortalte blidt at hun var sammen med familien da telefonen fra Hamar ringte. – Jeg har hatt flere drømmer om hva jeg skal bruke pengene på dersom jeg vinner i Lotto, men nå kommer jeg ikke på noe, sier den ferske Lotto-vinneren, som ble litt satt ut av millionbeskjeden fra Norsk Tipping. Hun fortalte videre at hun har spilt Lotto fast i 20 år.
  Kupongen hadde hun kjøpt på mobil. 

 • Inger Roksø (59 fra Harstad
  Inger fra Harstad lurte veldig på hvorfor vi ringte lørdag kveld, og ble helt satt ut da vi fortalte om millionpremien. – Dæsken, høres i bakgrunnen når den yngste datteren hører nyheten. – Er det sant ? Har mamma vunnet 1 million kroner? Datteren tok etter hvert over telefonen for Inger, siden millionvinneren selv slet med å finne ordene. Etter en liten pause, kunne Inger legge til at pengene kommer godt med, og at det nok kommer til å dryppe litt på barna.
  Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

 • Mann i 30-åra fra Alta
  Tidlig lørdag sa Alta-vinnerens sønn: «Pappa, du må huske å sjekke Lottoen i kveld». Det gjorde han, og millionen var plutselig sikret! Da vi snakket med han etter trekningen og gratulerte med premien, var svaret et stort «tusen takk, det var en fin lørdag!» Kona i bakgrunnen trengte å få forsikret seg om at det hele ikke var tull, og stemningen var svært god da de begge turte å ta innover seg at mannen hadde blitt Lotto-millionær. Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

Trøndelag - 4 vinnere

 • Kvinne i 60-åra fra Melhus
  Kvinnen fra Trøndelag kunne ikke helt ta innover seg millionbeskjeden fra Hamar. – Nei, du tuller! Er dette virkelig sant, spurte kvinnen svært lattermild.  – Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta telefonen, sier kvinnen som var sammen med søsteren sin da telefonen fra Hamar ringte. Hun visste heller ikke helt hva millionpremien skulle brukes på enda, det hadde hun ikke rukket å tenke over. 
  Kupongen kjøpte hun hos Coop Prix Lundamo.

 • Kvinne i 80-åra fra Trondheim
  Det var en noe skeptisk kvinne som svarte på telefonen da Norsk Tipping ringte. Etter noe overbevisning forsto hun det faktisk var Telefonen fra Hamar som ringte, og at hun var en av kveldens 35 ekstra Lotto-millionærer. – Nei! Er det virkelig sant? Du vide verden, sier kvinnen før hun bryter ut i latter. – Hva pengene skal gå til hadde hun ingen umiddelbare tanker om, men hun var glad var det ingen tvil om. – At det går an. Det hadde jeg ikke trodd. Tusen hjertelig takk, avslutter hun glad.
  Kupongen ble kjøpt Extra Risvollan.

 • Kvinne i 50-åra fra Trondheim
  Kvinnen fra Ranheim satt sammen med familien da Telefonen fra Norsk Tipping ringte. – Jeg tenkte først at det var telefonsalg og at jeg ikke skulle svare, men så sa søsteren min «det er jo nummeret til Norsk Tipping», ler trønderen da hun får bekreftet at det er Norsk Tipping som ringer. Etter å ha fått beskjeden om at hun er en av vinnerne i kveldens Supertrekning, bryter familien ut i jubel og skriking rundt henne. – Du tuller? Det er det villeste jeg har hørt, sier kvinnen med gråten i halsen. – For en jækla bra nyhet, ler hun, mens familien jubler i bakgrunnen. På spørsmål om hva hun skal gjøre med premien, svarer hun at hun vil hjelpe barna sine, mens søsteren roper i bakgrunnen: – Hun skal dele litt med søsteren sin. – Dette er helt fantastisk. Hurra, avslutter den blide kvinnen til full jubel fra familien.
  Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

 • Mann i 50-åra fra Malm
  Mannen fra Trøndelag var ute og kjørte bil da telefonen fra Hamar ringte. – Jeg setter på høyttaler. Kan du si en gang til hvor du ringer fra, spør trønderen før han stopper bilen. I det millionbeskjeden serveres, bryter det ut full jubel i bakgrunnen. Når det kom til spørsmålet om hva han skulle bruke pengene på, var ikke trønderen helt sikker enda, men regnet med at familien muligens ville ha noe.
  Kupongen hadde han kjøpt på mobil. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vestfold og Telemark - 5 vinnere

 • Mann i 60-åra fra Notodden
  – Hallo? Norsk Tipping? Hallo ja, svarer mannen – som brått innser at det faktisk er Norsk Tipping som ringer. – Nå blir jeg svett rundt øra her. Tuller du, eller, spør mannen sjokkert da han får vite at han er en av kveldens vinnere. – Dette er første gangen jeg har fått en sånn telefon, sier mannen lattermild, og forteller at han er vant til å vinne de små summene i Lotto. – Dette var gøy. Nå er det nok noen hjemme som også blir glade, humrer han glad og forteller at pengene hovedsakelig vil gå til pensjonisttilværelsen og litt til barnebarna. – Det blir hvert fall bløtkake når pengene kommer på konto, ler Notodden-karen avslutningsvis. Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann i 50-åra fra Porsgrunn
  På det tredje forsøket fikk vi tak i den ferske millionæren fra Porsgrunn. Mannen hadde sett at telefonen ringte, men trodde det var telefonsalg. – Tuller du, er mannens første reaksjon da han får vite at han er en av kveldens vinnere. – Nå er jeg helt skjelven her, sier Grenland-karen og ler nervøst. Mannen har ingen konkrete planer for premien og sier millionbeskjeden kom brått på. – Det var utrolig hyggelig, da. Veldig koselig, sier mannen og ler litt. Når vi ønsker mannen en fin lørdagskveld videre, svarer han blidt. – Det skal jeg absolutt klare å ha nå.
  Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann i 60-åra fra Holmestrand
  Mannen satt hjemme og så på dart da vi ringte. – Oi, dæggern, kommer det fra mannen da vi forteller at han har vunnet 1 million kroner. Han kunne avsløre at han spiller på samme rekker hver gang, og at det endelig ble en stor premie. Den lykkelige pensjonerte mannen visste foreløpig ikke hva han skal bruke pengene på da vi snakket med ham lørdag kveld.
  Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne i 50-åra fra Sandefjord
  En litt skjelven kvinne svarte da telefonen fra Norsk Tipping kom lørdag kveld. – Herre min hatt, dette er ikke tull vel? Mannen min satt og så på trekningen og sa det var en vinner fra Kodal – men han vet ikke det var jeg som vant. Jeg går ut nå og forteller ham det. Haha – han ser ut som et spørsmålstegn! Dette er helt utrolig, sier kvinnen. – For noen år siden vant sønnen min på Joker, så jeg tenkte at nå er familiens vinnerlykke borte. Men, det var den ikke. Muren på huset må fikses, så dette var prefekt timing. I tillegg er det ikke dumt med en buffer, sier hun – og legger til at det nok blir en liten feiring.
  Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne fra Tønsberg
  På tredje forsøk besvarte Tønsberg-kvinnen anropet fra Norsk Tippings vinnertelefon. Da hadde hun hatt god tid til å få hjelp av Google til å sjekke hvem det var som ringte, etter at hun la på de to første gangene. Dermed var hun heller ikke så vanskelig å overbevise om at hun faktisk hadde blitt en million kroner rikere. Hun kunne fortelle om reiseplaner som lå klare, og gledet seg til å feire premien utover lørdagskvelden. –Dette er bare veldig flott, helt herlig, jubler den glade Lotto-millionæren.
  Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på Kiwi Gauterød i Tønsberg.

Vestland - 2 vinnere

 • Ingelin Andresen (29) fra Bergen i Vestland
  Andresen var hjemme med syk sønn da Telefonen fra Hamar ringte. Hun kunne knapt tro sine egne ører da hun fikk vite at det om få dager ville tikke 1 million kroner inn på konto. – Dette må være den beste telefonen jeg har fått. Det føles helt uvirkelig. Jeg vet knapt hva jeg skal si, sier en forbløffet bergenser. Noen voldsom feiring blir det ikke for vår kvinne i Bergen, ikke hvert fall ikke med en gang. – Jeg er hjemme med en sønn som har litt feber, så her blir det nok rolig akkurat i kveld. Men jeg er utrolig takknemlig, stråler hun.
  Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne i 70-åra fra Kvinnherad
  Maken til stemning som den som utspant seg i ei stue på Vestlandet sent lørdag kveld, kan man bare drømme om når man ringer vinnertelefoner fra Hamar. Den inneholdt alt: Skepsis, fornektelse, glede, jubelhyl, sjokk, gråt og ikke minst takknemlighet for en drøm som gikk i oppfyllelse. Den eldre kvinnen hadde vært i selskap, og syntes ikke hun kunne prioritere å besvare oppringingen fra et nummer hun ikke dro kjensel på. Utpå kvelden hadde det derimot begynt å svirre et rykte om at det var en vinner fra Kvinnherad som hadde vunnet i Supertrekning, og interessen ble rettet mot de to ubesvarte anropene på mobilen. Da Norsk Tipping ringte tredje gang, var det dermed ikke nødvendig å vente lenge før det kom et svar i andre enden. – Jeg er helt i hundre her, sprudler den glade vinneren – før hun legger til: – Nå skal jeg ringe barna mine og si at jeg har blitt Lotto-millionær!
  Kupongen hadde hun kjøpt hos Joker Ølve i sommer.

Viken - 9 vinnere

 • Lene Tvenge (56) fra Askim
  – Er jeg eneste kvinne fra Viken, sier en mildt sagt overrasket Lene når vi treffer henne lørdag kveld. Den glade Askim-kvinnen kunne fortelle at hun hadde mange planer for millionpremien. – Jeg har gått ned 50 kilo, så jeg trenger nye klær, sier hun.
  Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

  Les mer om Lene og hennes vinneropplevelse her! 

 • Lars Christensen (72) fra Bærum
  - God dag! Svarer en svært blid Bærum-kar da Norsk Tipping ringer lørdag kveld. Christensen hadde fått med seg at det var Supertrekning, og det ble full jubel da vi kunne gratulere han som en av vinnerne. Så fort premien var bekreftet, skrek samboeren ut i bakgrunnen, mens Christensen selv lo godt. – Jeg har sagt det til samboeren min: en dag vinner jeg også, ler Christensen. – Det er helt nydelig. Jeg kan nesten ta fri resten av året, jeg nå, stråler han. – Jeg må nesten gå og roe ned samboeren min nå, avslutter Christensen, mens samboeren fortsetter å le og grine i bakgrunnen.
  Kupongen hadde han kjøpt på internett.

Neste Lotto-trekning er lørdag 24. september – levér allerede nå 

 • Mann (67) fra Drammen
  – Hei hei, så hyggelig svarer drammenseren blidt når Norsk Tipping ringer. Mannen hadde fått med seg at det var Supertrekning, og syntes det var sprøtt og moro å være en av kveldens vinnere. Mannen forteller at han har spilt Lotto i mange år, men at han aldri hadde trodd at han skulle vinne. – Jeg har spilt Lotto i mange år og tenker alltid at «jeg må jo være med», selv om jeg vet at sjansen for å vinne er veldig liten, ler mannen glad. På spørsmål om han har noen planer for premien, er mannen klar på at han skal kjøpe noe ordentlig. – Jeg tror jeg skal gå litt i tenkeboksen og passe på at det ikke bare går i samme sluket som alt annet hverdagslig. – Dette kommer hvert fall godt med i disse tider, så dette var utrolig gøy, avslutter den hyggelige drammenseren glad. Kupongen ble kjøpt i spill i kasse.

 • Mann i 50-åra fra Flå
  Mannen satt og så på TV da Norsk Tipping ringte. Han hadde dog ikke fått med seg Lotto-trekningen på NRK, og utbrøt ganske raskt: – Wow! F###. Nå ble jeg helt nummen. Unnskyld at jeg banner. Dette satte meg helt ut. Tross sjokket, hadde han noen umiddelbare tanker om hva premien skulle gå til. – Jeg må jo være litt fornuftig og betale ned på huslånet. Så blir det nok til at jeg drar på noen turer, svarer den glade  hallingdølen.
  Kupong hadde han kjøpt på mobil.

 • Mann i 70-åra fra Viken
  Det måtte litt overbevisning til før mannen virkelig trodde på at det var Norsk Tipping som ringte. – Hvis du ringer fra Norsk Tipping, så ringer du vel for å fortelle meg at jeg har vunnet en million? Mannen la til at han hadde fleipet med datteren om at de ventet på telefon fra Hamar i kveld, så han skulle ringe og fortelle henne den gode nyheten. Og planene for millionpremien? Pengene kommer til å få bein å gå på når det blir leilighetskjøp, informerer han.
  Kupongen ble kjøpt hos kommisjonær.

 • Mann i 40-åra fra Nannestad
  – Jeg tror jeg vet hvorfor du ringer, kommer det lurt fra vinneren i Nannestad. Det vil si, han var på vei hjem til Nannestad, for han hadde vært i hovedstaden på konsert sammen med kompiser. – De har ikke vunnet, gliser han – og legger til: – Jeg kjente at telefonen ringte da dere forsøkte å nå meg første gang, men tenkte det ikke var så viktig. Ble rimelig lang i maska da jeg så det var fra Norsk Tipping, ler han, og legger til at millionpremien først og fremst skal gå til nedbetaling av huslån. Han syns premien godt kunne vært på litt mer, men: – Jeg er absolutt fornøyd, understreker han. Den ferske Lotto-millionæren har ikke så mange spørsmål, men det kommer ett helt til slutt: – Kan jeg vinne neste uke også?
  Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann i 60-åra fra Gol
  – Er dette en tulletelefon, spurte mannen fra Gol da vi ringte for å gratulere med 1 million kroner. Etter hvert i samtalen gikk det nok mer og mer opp for han at det faktisk var Norsk Tipping fra Hamar han snakket med. For han kunne fortelle at pengene blant annet skulle brukes til å kjøpe bil. På spørsmålet om det var noen spesiell bil han så for seg, var svaret klart og tydelig. – Jeg vil kjøpe meg en bil som er EU-godkjent. Det er ikke så nøye hva slags bil det er, bare den går.
  Kupongen hadde hallingdølen kjøpt på mobil.

 • Mann i 60-åra fra Eidsvoll
  Mannen fra Eidsvoll var hjemme og så på en krimfilm da Norsk Tipping slo på tråden med millionbudskapet. – Oi, oi, oi, det var en hyggelig overraskelse. Jeg har tross alt sett denne filmen før, flirer mannen, som trolig fikk noe mer spennende å tenke på enn filmen han hadde sett før.
  Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

 • Mann fra Nordre Follo
  Vi fikk tak i mannen søndag ved 13-tiden. Han hadde sett han hadde noen anrop på telefonen sin og ante hva det var ettersom han kjente igjen nummeret.
  – Jeg regnet med det var dette, sier mannen etter å ha fått vite han har vunnet 1 million kroner i Supertrekning. 
  – Dette var kjempeartig. Jeg har spilt Lotto i alle år og ikke vunnet mer enn 45 kroner, smiler han.
  han hadde kjøpt kupongen på mobilen.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler