tipping

"Siste sjanse" på bonuspotten

Er du klar for å ta bonuspotten i Tipping? Midtukekupongen er siste sjanse før potten deles på alle med 12 rette lørdag. 

GÅR POTTEN? Dersom vi ikke får en alenevinner av 12 rette på Midtukekupongen denne uken, blir det utbetaling av bonuspotten på Lørdagskupongen 5. mai.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:30. april 2018Endret:2. januar 2023

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer. Men når bonuspotten bikker tre millioner kroner, fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong. Dette skal etter planen skje på Lørdagskupongen 5. mai.

Mulig å bli mangemillionær

Hvis da ikke noen tar potten på Midtukekupongen før det. Er du alene om tolv rette onsdag 2. mai, blir du nemlig mangemillionær. Bonuspotten vil være på tett oppunder tre millioner kroner, og de går altså til en eventuell alenevinner.

Blir det deg?

Roma, Liverpool og veien til Ullevaal

Midtukekupongen toppes av onsdagskveldens storkamp på Olympiastadion i den evige stad. Roma skal forsøke å snu 2-5 tapet mot Liverpool på Anfield i forrige uke og nå finalen i Champions League.

Klarer romerne det? Da må de i så fall vinne 3-0 eller 4-1. 5-2 gir ekstraomganger.

Felles for alle de utfallene er at det blir H på tippekupongen, og det er tross alt hovedpoenget for en tipper.

De øvrige 11 kampene er hentet fra 2. runde i vår egen cup. Det er stort sett lag i lavere divisjoner mot lag i en divisjon eller to eller tre over, men er det duket for noen overraskelser på veien til Ullevaal?

Kan nytente Fredrikstad få til noe mot Odd i kampen mellom de to mestvinnende i cuphistorien? Odd har 12 NM-gull, Fredrikstad 11 (det samme har for øvrig Rosenborg). 

Her er hele Midtukekupongen i uke 18 - innleveringsfrist onsdag kl. 17.55:

 1. Roma - LiverpoolChampions League-semifinale 2. Alta - Tromsdalen2. runde i cupen 3. Arendal - Start   4. Egersund - Jerv  5. Fram Larvik - Mjøndalen  6. Fredrikstad - Odd  7. HamKam - Hønefoss  8. Hødd - Florø  9. Kjelsås - Ullensaker/Kisa 10. Nest-Sotra - Åsane 11. Skeid - Sandefjord 12. Bryne - Viking  

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler