tipping

Tippet for en tier - vant 1,6 millioner

Cupens 2. runde utgjorde Midtukekupongen onsdag. Det ble noen overraskelser og bare én kupong hadde 12 rette markeringer.

12 RETTE: En kvinne fra Bergen var alene om å ha 12 rette onsdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:June 23, 2022Endret:January 3, 2023

To Eliteserie-lag forsvant ut og flere trengte ekstraomganger for å ta seg videre. Kun fem favoritter på Tippekupongen gikk inn, dermed var det mange som misset på muligheten til 12 rette.

Da siste fløytesignal gikk var det bare én kupong som hadde alle 12 markeringene rett. Den kupongen var det en dame fra Bergen som satt på. Som alenevinner utløste hun Bonuspotten og vant 1 659 345 kroner.

- Jeg skjønte ingenting da det sto at jeg hadde vunnet over 1,6 millioner, sier kvinnen til Norsk Tipping torsdag morgen.

Så, hvordan kunne den kvinne spå at Sarpsborg 08 skulle ryke for Moss og at oppgjørene med Odd, Jerv, Strømsgodset og Rosenborg skulle gå til ekstraomganger? Vel, det gjorde hun ikke.

- Jeg har ikke peiling på fotball. Jeg spiller for en tier på hver kupong. Jeg ruller terning, sier kvinnen.

På alle Tippekupongene spiller hun for 10 kroner. Og dette er ikke første gang hun får 12 rette - men første gang hun vinner mer enn 1 million.

- Det kommer ikke til å endre så mye på livet. Vi kommer til å leve som normalt, så får vi se hva premien skal brukes på etter hvert.

Kupongen ble levert hos Tippeboden Oasen.

Her kan du tippe.

Relaterte artikler