tippingvinnerhistorie

Tippet seg til 2,9 millioner kroner

Det var ikke mange som tippet at Newcastle skulle slå Tottenham borte, men en av de som gjorde det, er nå 2,9 millioner kroner rikere.

Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:26. august 2019Endret:2. januar 2023

Det var overraskelsessøndag på fotballfronten. Halvparten av kampene på tippekupongen endte med at favorittene tapte eller spilte uavgjort.

Newcastle til seks prosent

Den største av de alle, tapte. Det var Tottenham, som hadde ikke mindre enn 85 prosent av tipperekkene bak seg i hjemmemøtet med Newcastle. 9 prosent var på U, mens bare 6 prosent hadde Newcastle-seier. Men Newcastle vant 1-0, og da var det ikke mange tippere igjen som kunne få 12 rette.

Her kan du sette opp og levere tippekupongen

Brann var nesten like stor favoritt (75 prosent), men tapte 2-3 hjemme mot Tromsø, og også Molde og Viking sviktet mange tippere ved å spille uavgjort mot Odd og Ranheim.

Fikk bonuspotten

Dermed var det bare ei rekke som gikk inn med 12 rette, og det betyr storpremie. Alenevinnere får nemlig bonuspotten, som bygger seg opp fra uke til uke, i tillegg til den ordinære tolverpotten. Søndag var bonuspotten på over to millioner kroner, slik at premien for 12 rette ble på 2 900 185 kroner.

Her finner du resultater og premier på tippekupongen

Den dyktige tipperen er en mann fra Hordaland, som vant på et PC-system han leverte på norsk-tipping.no søndag formiddag.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler