tipping

Tipping: Dobbel jackpot - og kanskje bonuspott

For en start på 2019! Lørdag er det dobbel jackpot i Tipping. Og kanskje blir det utbetaling av bonuspotten også. Det vil i så fall gi en pott på ca. 6 millioner kroner!

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:31. desember 2018Endret:2. januar 2023

To lørdager på rad har ingen klart 12 rette - verken ved fulltid eller pause. Det gir oss solid mye penger i tolverpottene på den første Lørdagskupongen i 2019.

Størst blir potten på Tipping fulltid, og den kan i tillegg bli veldig mye større!

Manchester City mot Liverpool

Bonuspotten er nemlig i ferd med å bli klar til utbetaling og fordeling på alle med 12 rette. De vil skje lørdag 5. januar - hvis ingen er alene om å ta tolveren på Midtukekupongen.

Her kan du sette opp og levere Midtukekupongen

Innleveringsfrist onsdag 2. januar kl. 20.40

Kupongen er full av kamper fra nyttårsrunden i Premier League, deriblant storkampen Manchester City - LIverpool. I tillegg finner du portugisiske storlag som Benfica og Porto, foruten Real Madrids bortekamp på Villarreal.

Blir du alene om 12 rette på Midtukekupongen?

Seks millioner?

Hvis ingen får 12 rette alene så overlever bonuspotten. Da skal den ut på Lørdagskupongen. 

Det vil bety en samlet pott for 12 rette på antagelig over seks millioner kroner. Det eksakte beløpet er selvsagt avhengig av omsetningen, men en solid pott blir det!

Slik kan det bli på lørdag:

Bonuspottenca. 3 600 000 kr Dobbel jackpot overført beløp1 538 699 kr Pott generert lørdag *ca. 1 100 000 kr Sum pottca. 6 238 699 kr 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler