tipping

To ganger jackpot denne uka

To jackpotter! Denne uka er det dobbelt så store tolverpotter i pausetipping både på Midtukekupongen og Søndagskupongen. 

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:29. oktober 2018Endret:2. januar 2023

I forrige uke var det ingen som klarte å prikke inn de 12 rette tippetegnene ved pause på Midtukekupongen og Søndagskupongen.

Det betyr jackpot denne uken.

Jackpot på onsdag

Midtukekupongen denne uken har innleveringsfrist på onsdag. Kampene spilles både den kvelden og dagen etter. Ikke minst byr kupongen på begge semifinalene i cupen:

  • Strømsgodset - Lillestrøm på NRK1 onsdag

  • Rosenborg - Start på NRK2 torsdag

Det overførte beløpet fra forrige uke er på 37.629 kroner - slik at den samlede jackpotten for 12 rette vil bli på cirka 80.000 kroner.

Lever Midtukekupongen her før onsdag kl. 19.55

Jackpot på søndag

Søndag er det klart for nye nervepirrende oppgjør i Eliteserien - og da først og fremst nedrykksstriden. Vil forsiktigheten råde slik at det er noe å tenke på for den som vil prøve seg på jackpotten i pausetipping?

Det overførte beløpet fra forrige søndag er 67.082 kroner - slik at den samlede jackpotten for 12 rette vil bli på cirka 135.000 kroner.

Lever Søndagskupongen her før søndag kl. 16.55

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler