tipping

To prikket inn tolver'n lørdag: – Har levert samme rekka i 20 år

To spillere hadde 12 rette i Tipping lørdag og vant 312 350 kroner hver.

VINNERREKKA: Denne rekka gjorde at to menn hadde 12 rette i Tipping lørdag.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. oktober 2023

Det var to menn som hadde 12 rette på Lørdagskupongen.

Den ene er fra Trøndelag, mens den andre vinneren er fra Rogaland.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Bare vunnet noe småtteri

Vi snakket med mannen fra Trøndelag søndag formiddag. Han sier han fikk seg litt av en overraskelse lørdag kveld.

– Jeg fant det ut litt utpå kvelden. Jeg må si det var en stor overraskelse. Jeg har kjørt samme rekka i over 20 år, men har bare vunnet noe småtteri, sier trønderen, og legger til at han har et system med fem halvgarderinger.

Begge Manchester-klubbene med sjokktap

Det var noen store overraskelser på Lørdagskupongen. Manchester City tapte mot Wolverhampton, Everton tapte mot Luton, mens Manchester United røk hjemme mot Crystal Palace.

– Akkurat det var litt flaks for oss to som hadde 12 rette, sier trønderen, som tidligere heiet på Manchester United. Nå har han faktisk byttet lag og holder med erkerival og bynabo Manchester City.

– Jeg holdt med United da Ole Gunnar Solskjær var der. Men nå er det City ettersom Erling Braut Haaland er der, sier trønderen.

Han leverte vinnerkupongen på internett.

Vinnersjanse Tipping

For å vinne førstepremie i Tipping må spilleren ha 12 rette. Dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 12 rette 1:531 441 per rekke. Sagt med andre ord: Det er 531 441 mulige kombinasjoner av H, U og B på en Tippekupong. Det er tre ulike Tippekuponger pr. uke, og på hver av dem er det både tipping fulltid og pausetipping. Du har med andre ord muligheten til å få 12 rette seks ganger pr. uke.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler