flaxvinnerhistorie

Tok lappen i fjor - nå kan han dra på bilferie i denne BMWen

- Helt ubeskrivelig! Det sier Oslo-mannen som tok førerkort i fjor – og skrapte seg frem til en flunkende ny BMW i BilFlax.

VINNERBILEN: Her er årets toppremie i BilFlax, BMW X5 xDRIVE45e.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:26. juni 2020Endret:2. januar 2023

- Jeg har levert Lotto i mange år, men aldri vunnet noe. Jeg har en Citroën Berlingo fra før, så dette blir en oppgradering, sier mannen.

Skrap BilFlax her

- Denne BMW’en er bare helt vanvittig. Jeg har aldri sittet i en så fin bil før. Jeg tror det blir litt av en opplevelse, fortsetter mannen, som ønsker å være anonym.

Vinnerbilen er en BMW X5 xDRIVE45e, ladbar hybrid og en sporty familiebil med alt av nyeste teknologi.

Les også: Skrap frem utstyrsspekkede BMW X5 

- Kom løpende

Oslo-mannen satt hjemme ved kjøkkenbordet da han bestemte seg for å kjøpe BilFlax.

Les også: Skrapte frem splitter ny BMW - gjemte vekk loddet

- Jeg skulle levere Eurojackpot. I tillegg kjøpte jeg meg noen BilFlax-lodd. På det siste loddet skrapte jeg frem tre BMW-merker. Jeg falt pladask ned i stolen og ropte på samboeren min. Hun kom løpende, for hun hørte på stemmen min noe hadde skjedd, forteller mannen, som feiret ny bil med en bedre middag sammen med familien.

- Vill bil

Han er den andre som vinner BMW på et digitalt skrapelodd i år. Mannen som tok lappen for ett år siden er veldig opptatt av biler. Han har lest seg opp på vinnerbilen.

Les også: Jeg er en veldig glad mann

- Ettersom jeg fikk lappen i fjor, er jeg ganske fersk. Jeg var ikke interessert i biler før, men etter jeg fikk førerkort, har jeg blitt veldig interessert. Jeg har lest om denne BMW’en. Det er som sagt en helt vill bil. Den har utstyr jeg aldri har visst fantes, blant annet ryggekamera fra en annen verden. Det blir virkelig gøy å teste den, sier den glade vinneren.

Råere bil enn storebror

- Alle i familien min kjører BMW. Storebroren min er ekstremt bilinteressert. Og jeg har jo ikke blitt det før siste året. Gleder meg veldig til å dukke opp hos ham med denne bilen. Han kommer til å bli relativt overrasket. Planen er å bare kjøre hjem til ham og dukke opp utenfor. Nå er det jeg som har den råeste bilen, ler vinneren.

Skrap BilFlax her

Skrap fysisk og digitalt

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. 

  • Det er pr 25.06 2020 seksbiler igjen på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak

BilFlax 2020 koster 25,-

Skrap BilFlax her

Vinnerbiler registreres på vinners navn inkludert IF Fri Start forsikring den første måneden, deretter velger  vinneren forsikringsselskap selv basert på sine kontakter. Leveres med originale vinterhjul med eller uten pigg. 

Vinnersannsynlighet BilFlax er : 1: 312 525

 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler