tippingvinnerhistorie

Tok tolver'n alene og ble millionær: - Trodde ikke på Norge

En mann fra Sandefjord var den eneste med 12 rette på Lørdagskupongen og vant 1 051 510 kroner. Han hadde blant annet HU på Norge-Latvia og UB på Montenegro-Nederland.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:15. november 2021Endret:3. januar 2023

Sandefjord-mannen var den eneste med 12 rette på Lørdagskupongen som besto av kamper fra VM-kvalik, League One og League Two.

Tippekupongen kan leveres her 

- Jeg har ikke peiling

Mannen hadde levert inn et system på 96 rekker. 

Han hadde seks sikre kamper, Wales hjemme mot Hviterussland, Portsmouth borte mot Wycombe, Bristol Rovers hjemme mot Northampton, Exeter hjemme mot Oldham, Swindon hjemme mot Crawley og Mansfield borte mot Stevenage.

- Jeg har ikke peiling på lagene i League One og League Two og bare krysset av etter magefølelsen, sier han.

Den ferske tippemillionæren hadde som nevnt HU på Norge - Latvia og UB på Montenegro - Nederland.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.- Norge pleier å rote det bort

- Jeg hadde en litt dårlig følelse på Norge. De pleier ofte å rote det bort i viktige kamper. Men nå får de en ny sjanse tirsdag etter at Nederland også rotet det bort mot Montenegro. Jeg tror Nederland-kampen ødela mye for mange som hadde tippet. Der tenkte jeg at også de beste kan feile og tok en sjanse. Man må gå for noen sånne resultater, fortsetter mannen.

Han hadde ikke fått med seg at han hadde fått 12 rette før han ble oppringt av Norsk Tipping søndag.

- Jeg visste jeg hadde fått inn alle landskampene, men hadde ikke sjekket resten av kampene. Men jeg var litt opptatt og tenkte bare jaja det får gå som det går, sier han.

Tippekupongen kan leveres her 

 

            

Vinnersjanse Tipping

For å vinne førstepremie i Tipping må spilleren ha 12 rette. Dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 12 rette 1:531 441 per rekke. Sagt med andre ord: Det er 531 441 mulige kombinasjoner av H, U og B på en tippekupong. Det er tre ulike tippekuponger pr.uke, og på hver av dem er det både tipping fulltid og pausetipping. Du har med andre ord muligheten til å få 12 rette seks ganger pr. uke.

Tipping fulltid

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 5 050 103

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 20 326 (12 rette)

  • Antall millionærer i 2020: 11

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 3 057 855 kr

Pausetipping

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 40 292

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 391 (12 rette)

  • Antall millionærer i 2020: 0

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 481 830 kr

Du kan lese mer om Tipping her.    

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler