oddsentippingfantasy

Toppkamp i Bergen: Brann kan øke luken ned til Molde

Molde er i ferd med å tape terreng i toppen og har neppe råd til poengtap borte mot Brann søndag.

TOPPOPPGJØR: Får Bård Finne og Brann mer å juble for søndag? Foto: Paul S. Amundsen / NTB
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:23. mai 2024

Molde kommer fra hjemmetap (2-4) mot Sarpsborg og har havnet litt bakpå i toppen. Opp til serieleder Bodø/Glimt, som har spilt en kamp mindre, er det fem poeng.

Brann spilte uavgjort borte mot Kristiansund i forrige runde. Bergenserne er ett poeng bak Bodø/Glimt før helgens kamper, men har spilt en kamp mer.

På oddsen er det Brann som er favoritter. I skrivende stund er det 1,82 på Brann, 3,95 på uavgjort og 3,75 på Molde. Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart.

På vinnersporet

Fredrikstad tok en meget sterk 3-0-seier borte mot Lillestrøm sist helg. Dermed er laget fra Plankebyen på tredjeplass etter fem seire, to uavgjort og ett tap.

Lørdag kommer Tromsø på besøk. Bunnlaget tok sesongens andre seier sist helg da de slo Rosenborg 3-2 hjemme på Romsaa Arena. RBK ledet 2-0, men Tromsø slo kraftig tilbake i snøværet.

Fredrikstad er favoritter. Det er 1,72 på hjemmeseier, 3,80 på uavgjort og 4,40 på seier til Tromsø.

Tre på rad for Kamma?

HamKam har to seire på rappen. Kamma fulgte opp 7-1 borte mot Sarpsborg med 1-0 hjemme mot serieleder Bodø/Glimt. Søndag tar HamKam turen til Stavanger for å møte Viking.

Rogalendingene vant 3-0 borte mot Sandefjord i forrige serierunde. Viking står med fire seire, tre uavgjort og to tap.

Det er Viking som er favoritter på Oddsen. Det er 1,55 på hjemmeseier, 4,50 på uavgjort og 5,00 på HamKam.

Fem kamper på rad uten seier

Rosenborg har fem strake kamper uten seier. Sist ble det altså 3-2 tap borte mot Tromsø.

Trønderne får besøk av Kristiansund søndag. Kristiansund har også fem kamper på rad uten seier, så det er to lag som begge jakter en etterlengtet trepoenger som møtes.

Her er Rosenborg oddsfavoritter. Det er 1,58 på RBK, 4,30 på uavgjort og 4,90 på Kristiansund.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slo kraftig tilbake

Sarpsborg får besøk av Strømsgodset. Sarpingene reiste seg etter stortapet mot HamKam 16. mai og slo Molde 4-2 borte i forrige runde.

Sarpsborg står med tre seire, en uavgjort og fem tap. Motstander Strømsgodset hadde fire kamper på rad uten seier før 2-0-seieren hjemme mot Haugesund forrige helg. Drammenserne står med fire seire, en uavgjort og fire tap.

Det er 2,10 på seier til sarpingene, 3,75 på uavgjort og 3,05 på Godset.

Lenge siden Odd-seier

Odd har seks kamper på rappen uten seier. Sist ble det 0-0 borte mot KFUM. Søndag kommer Lillestrøm til Skien. Kanarifuglene røk på tremålstap hjemme mot Fredrikstad sist. Det er 3,05 på Odd-seier, 3,60 på uavgjort og 2,15 på LSK-seier.

Haugesund får besøk av Sandefjord. På Oddsen er det 2,05 på hjemmeseier, 3,65 på uavgjort og 3,30 på seier til Sandefjord.

I denne runden er det kamp også fredag. Bodø/Glimt får besøk av KFUM. Glimt er oddsfavoritter. Det er 1,25 på hjemmeseier, 6,20 på uavgjort, mens det er 9,35 på Kåffa-seier.

Fredag:

Bodø/Glimt - KFUM kl. 19.00

Lørdag:

Fredrikstad - Tromsø kl. 18.00

Søndag:

Haugesund - Sandefjord kl. 17.00

Sarpsborg - Strømsgodset kl. 17.00

Rosenborg - Kristiansund kl. 17.00

Odd - Lillestrøm kl. 17.00

Viking - HamKam kl. 17.00

Brann - Molde kl. 17.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler