oddsen

Toppkamp og utsolgt Jordal Amfi

Fem dager før pucken droppes var alle billettene til toppkampen mellom Vålerenga og Storhamar revet bort.

NYTT MØTE: Storhamar slo Vålerenga ut av semifinalen i vår. Så langt har de vært de to beste lagene i EHL. Lørdag er toppkamp på Jordal Amfi.Rodrigo Freitas / NTBRodrigo Freitas
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:19. januar 2024

Det er regnet som Norges største hockeyklassiker. På 90-tallet og tidlig 2000-tall spilte de «alle» finaler mot hverandre. Det var så vidt noen andre klubber slapp til i NM-finalene. Foruten Frisk Askers gull i 2002 gikk alle kongepokaler fra 1995-2009 enten til Vålerenga (8) eller Storhamar (6).

Sist klubbene møttes i en NM-finale var i 2007. Siden har de to rivalene aldri møttes i en finale. Det har vært noen sluttspillserier – sist i fjor da hamarsingene slo ut Vålerenga i semifinalen.

Nå er de begge i toppen igjen. Storhamar topper tabellen, mens Vålerenga er på plassen bak.

Kampen på Oddsen

Og det setter nok begge lags supportere pris på. Lørdag møtes de igjen. Og allerede fem dager før seriekampen var alle billettene til Jordal Amfi revet bort.

Hamarsingene topper EHL med sine 86 poeng. Vålerenga er 11 poeng bak med én kamp til gode. Hovedstadsklubben trenger poengene for ha heng inn i den siste måneden.

Det er fjerde gang i årets seriespill lagene møtes. Storhamar har vunnet to av de foregående, mens Vålerenga vant sist de spilte på Jordal.

Lørdag 16.00: Vålerenga - Storhamar, direkte på TV 2 Sport 2.

Kampen på Oddsen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vertene fikk det tøft i Sarpsborg torsdag kveld og gikk på et surt 4-1-tap.

Storhamar ladet også opp til toppkampen med en Østfold-tur, men de gikk seirende av isen i Halden mot Comet.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler