oddsen

LSK-Viking: «Fugla» jakter sin syvende strake hjemmeseier

Serieleder Lillestrøm flyr høyt om dagen og er fremdeles ubeseiret hjemme på Åråsen. Søndag er det toppoppgjør mot Viking. 

SUSER VIDERE?: Lillestrøms Magnus Knudsen (t.h.), Eskil Edh og Ifeanyi Matthew (t.v) har hatt mye å juble for denne sesongen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:8. juli 2022Endret:3. januar 2023

Lillestrøm har imponert på Åråsen og står med seks strake seire og 12 plussmål. Serielederen er tre poeng foran tabelltoer Molde.

Her er Eliteserien på Oddsen

Søndagens motstander Viking er på tredjeplass, åtte poeng bak kanarifuglene, og med én kamp mer spilt.

Viking hadde en god start på sesongen, men står med seks kamper på rad uten seier, tre tap og tre uavgjort. På bortebane står Stavanger-laget med tre tap, to uavgjort og to seire. Tap her betyr at de vil sakke akterut i tetkampen.

RBK får besøk av bortesvake Jerv

Kjetil Rekdal og Rosenborg får besøk av Jerv. Trønderne har ikke tapt hjemme på Lerkendal i Eliteserien i år og står med tre seire og to uavgjort. På fem bortekamper har Jerv kun tatt ett poeng. Før helgens runde er RBK fire poeng bak Viking på tredjeplass. Nestjumbo Jerv tok et sterkt poeng borte mot Molde onsdag

Bunnlaget Kristiansund står fremdeles uten seier. Søndag venter Vålerenga på Intility Arena. Oslo-klubben har syv strake kamper uten seier. På hjemmebane har de ikke vunnet siden 24. april.

Kamma på tokt i vest

Søndagens kveldskamp er Haugesund-HamKam. Grønnbuksene fra Hamar kommer fra 1-1 mot Molde hjemme på Briskeby, mens Haugesund tapte 1-0 hjemme mot Jerv.

Her er Eliteserien på Oddsen

Haugesund har to seire, en uavgjort og tre tap på hjemmebane. I forrige hjemmekamp vant de 4-2 mot Viking. Med 25 baklengs er Haugesund laget med flest innslupne mål før helgens runde.

HamKam har ett tap, tre uavgjort og én seier på bortebane. Bare Molde og Lillestrøm har sluppet inn færre mål enn Kamma, som har 17-14 i målforskjell etter 12 spilte matcher. 

 

Lørdag: 

  • Bodø/Glimt – Sarpsborg kl. 16.00

  • Strømsgodset – Odd kl. 18.00

 

Søndag:

  • Lillestrøm – Viking kl. 18.00

  • Rosenborg – Jerv kl. 18.00

  • Molde – Tromsø kl. 18.00

  • Vålerenga – Kristiansund kl. 18.00

  • Sandefjord – Aalesund kl. 18.00

  • Haugesund – HamKam kl. 20.00

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler