oddsenfantasytipping

Tottenham kan bryte seks år gammel rekke

Tottenham har ikke gått seirende ut av en kamp mot Liverpool siden 2017. Lørdag møtes de til serierundens storoppgjør.

STOROPPGJØR: Rundens storoppgjør i Premier League spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London, der Tottenham tar imot Liverpool.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:28. september 2023

Fire lag står uten tap når 7. runde av Premier League skal spilles denne helgen. Manchester City, med Erling Braut Haaland i spissen, er det eneste laget som har vunnet alle sine kamper og står med full pott.

Arsenal og Martin Ødegaard står også uten tap, men har spilt uavgjort i to av sine seks kamper.

I tillegg har både Tottenham og Liverpool til gode å tape, før de møtes til rundens storoppgjør på Tottenham Hotspur Stadium denne helgen.

Lørdag 18.30: Tottenham - Liverpool, kampen på Oddsen.

Ikke slått Liverpool siden 2017

Tottenham og Liverpool spilte første kamp mot hverandre i 1909. Siden da har de to topplagene møttes totalt 179 ganger. Liverpool har den beste statistikken med seier i 86 av oppgjørene, mens Tottenham kun har vunnet 48.

22. oktober i 2017, for nesten nøyaktig 6 år siden, var Tottenham verter for kampen mot Liverpool på Wembley i London. Tottenham vant oppgjøret 4-1 i den 9. runden av Premier League. Det er forrige gang Tottenham slo Liverpool.

Siden da har de to lagene møttes 12 ganger. Tolv av oppgjørene har endt uavgjort. De resterende ni kampene har Liverpool vunnet – deriblant de to siste i fjorårets sesong.

Kan ta sin sjuende strake seier

Liverpool kommer fra fem strake seiere i Premier League. Sju strake, hvis man teller med seieren mot LASK i Europa League-gruppespillet og mot Leicester i ligacupen.

Mot Bournemouth, Newcastle, Wolverhampton, LASK og Leicester har Liverpool havnet under fra start, men hentet seg mesterlig inn igjen og vunnet.

Utenom en treningskamp i sommer, har ikke Liverpool tapt siden 1. april i år. Seriestarten mot Chelsea endte 1-1, men kampene etter har endt med fem strake seire. Det har sendt Liverpool opp til andreplass på tabellen.

Fire seiere og to storoppgjør bak seg

Tottenham har vunnet fire av totalt seks kamper i Premier League denne sesongen. Det har resultert i fjerdeplass på tabellen og like mange poeng som Arsenal.

På seks kamper har Tottenham allerede rukket å spille to storoppgjør. Først mot Manchester United, deretter mot fjorårets serietoer Arsenal. Mot United vant «Spurs» 2-0, mens det endte uavgjort mot Arsenal.

I slutten av august ble Tottenham slått ut av ligacupen allerede i 2. runde. Da det sto 1-1 etter ordinær tid, endte det hele i straffesparkkonkurranse, der Fulham gikk seirende ut av oppgjøret.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Høstens første tap for City

Manchester City og Erling Braut Haaland er ubeseiret i Premier League og topper tabellen med full pott og 18 poeng.

I Community Shield-kampen mot Arsenal i starten av august, tapte City kampen på straffekonk.

I Premier League har ikke den regjerende seriemesteren tapt siden sesongavslutningen i mai.

Onsdag kveld spilte Manchester City mot Newcastle i ligacupen. Svenske Alexander Isak ble matchvinner for Newcastle, da han etter drøyt 50 spilte minutter scoret kampens første og eneste mål. City røk dermed ut av cupen allerede i 3. runde.

Norsk toppscorer

Så langt i sesongen har Manchester City scoret 16 mål i Premier League. Halvparten av målene har en norsk superspiss stått for.

Erling Braut Haaland har scoret åtte Premier League-mål denne sesongen og troner øverst på listen over ligaens toppscorere. Tottenhams Heung-min Son er nummer to på listen med fem mål.

Lørdag reiser Manchester City til Molineux Stadium, der de skal møte Wolverhampton. City har vunnet de seks siste oppgjørene mellom de to lagene. Wolverhampton har ikke slått City siden desember 2019.

Lørdag 16.00: Wolverhampton - Manchester City, kampen på Oddsen

Premier League 7. runde

Slik spilles denne helgens runde av Premier League:

Lørdag

Aston Villa - Brighton kl. 13:30

Wolverhampton - Manchester City kl. 16:00

Bournemouth - Arsenal kl. 16:00

Manchester United - Crystal Palace kl. 16:00

Newcastle - Burnley kl. 16:00

Everton - Luton kl. 16:00

West Ham - Sheffield United kl. 16:00

Tottenham - Liverpool kl. 18:30

Søndag

Nottingham Forest - Brentford kl. 15:00

Mandag

Fulham - Chelsea kl. 21:00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler