oddsenfantasytipping

Tromsø kan sørge for Rosenborgs fjerde strake tap

Tromsø er serielederens største utfordrer i Eliteserien. Søndag møter de Rosenborg, som halvveis i årets sesong har flere tap enn i fjor.

MER JUBEL?: Vegard Erlien, Hilmir Mikaelsson og Felix Winther kan alle få mer å juble får, når de gjester Lerkendal og møter Rosenborg i Eliteseriens 14. runde.Rune Stoltz Bertinussen / NTBRune Stoltz Bertinussen
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:12. juli 2023

Årets Eliteserie nærmer seg halvveis og flere av lagene har imponert og sjokkert så langt. Denne helgen er det klart for 14. runde.

Vålerenga, som nærmer seg nedrykksplass, har overtatt treneren til rivalen Lillestrøm. Rosenborg har slitt denne sesongen og kan denne helgen gå på sitt fjerde strake tap mot Tromsø, som har imponert stort og ligger på andreplass på tabellen. Viking og Strømsgodset har begge fire strake seiere, mens Bodø/Glimt troner øverst med en luke på åtte poeng ned til konkurrentene.

Serielederens største utfordrer

Etter opprykk til Eliteserien i 2021-sesongen har Tromsø klatret høyere opp på tabellen for hver sesong. Tromsø ligger på andreplass på tabellen og er serieleder Bodø/Glimts største utfordrer.

For drøyt to uker siden så Tromsø ut til å sende Bodø/Glimt ut av cupen. Tromsø ledet 2-0 og hadde full kontroll helt til det 77. minutt, da Bodø/Glimt fikk sin første scoring. I løpet av tre overtidsminutter fikk Tromsø en utvisning, stillingen ble snudd til 3-2 og Tromsø tapte.

I Eliteserien har det derimot gått langt bedre. Før helgens runde står tromsøværingene med åtte seiere, tre uavgjort og kun to tap.

Flere tap halvveis i årets sesong enn hele fjorårets

Rosenborg avsluttet fjorårets sesong på tredjeplass i Eliteserien – kun fire poeng bak årets serieleder Bodø/Glimt. I år har trønderne kun tre seiere og hele sju tap etter 14 serierunder. Det er allerede et tap mer enn på hele fjorårssesongen. I dag ligger Rosenborg på en 12. plass på tabellen med 13 poeng.

Tromsø og Rosenborg spilte mot hverandre to ganger i fjor. I juli vant Rosenborg 3-0 hjemme på Lerkendal, mens Tromsø vant 4-3 da de to lagene møttes i Tromsø.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Femte strake seier for Strømsgodset?

Strømsgodset har vist seg som et av Eliteseriens beste lag de siste kampene. I slutten av juni sørget de for serieleder Bodø/Glimts første tap denne sesongen da de vant 2-0 hjemme på Marienlyst stadion. Forrige helg vant drammenserne 5-2 over Sarpsborg 08 og tok sin fjerde strake seier.

De fire strake seierne har sendt Strømsgodset opp på en syvende plass på tabellen.

Strømsgodset har vunnet tre av de siste fem kampene mot Brann. Forrige gang var i Eliteserien i august for to år siden, der drammenserne vant 3-1 på hjemmebane.

Brann er ubeseiret på hjemmebane

Fjorårets sesong måtte Brann spille i OBOS-ligaen etter å ha rykket ned fra Eliteserien. Sesongen i 1. divisjon ser imidlertid ut til å ha vært en vekker for bergenserne, som i dag ligger på fjerdeplass på tabellen.

Brann er et av kun to lag som fortsatt har til gode å tape på hjemmebane denne sesongen. Så langt denne sesongen har Brann totalt fire tap – alle på bortebane.

Helgens runde i Eliteserien

Lørdag

Vålerenga - Molde kl. 18.00 (TV2 Sport Premium 1, TV2 Play)

Søndag

Aalesund - Odd kl. 17.00 (TV2 Sport 1, TV2 Play)

Bodø/Glimt - Haugesund kl. 17.00 (TV2 Sport Premium 2, TV2 Play)

Lillestrøm - Sandefjord kl. 17.00 (TV2 Play)

Rosenborg - Tromsø kl. 17.00 (TV2 Sport Premium 1, TV2 Play)

Sarpsborg 08 - HamKam kl. 17.00 (TV2 Play)

Stabæk - Viking kl. 17.00 (TV2 Play)

Brann - Strømsgodset kl. 19.15 (TV2 Direkte, TV2 Play)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler