oddsenfantasytipping

Ubeseirede Arsenal og Tottenham møtes i helgens Nord-London-derby

Arsenal og Tottenham står med samme antall poeng og seiere etter fem spilte kamper. Kun målforskjellen skiller de to lagene, som denne helgen møtes i et beintøft Nord-London-derby.

RIVALOPPGJØR: I helgens runde av Premier League er det duket for rivaloppgjør og storkamp, når Arsenal og Tottenham møtes til Nord-London-derby på Emirates.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:21. september 2023

Fem runder inn i sesongen er det kun fire lag som står uten tap. Kun Manchester City har full pott og fem av fem strake seiere bak seg. Høydepunktet denne runder er imidlertid rivaloppgjøret i Nord-London, der Arsenal møter Tottenham på Emirates.

Søndag 15.00: Arsenal - Tottenham, kampen på Oddsen

Arsenal er mestvinnende

22. august 1914 ble det første Nord-London-derbyet spilt på White Hart Lane i London. Arsenal vant oppgjøret 5-1, til tross for at de spilte i ligaen under Tottenham.

Arsenal og Tottenham har møtt hverandre i 172 ligakamper. Arsenal har vunnet 70 av kampene, mens Tottenham har gått seirende ut av oppgjøret 55 ganger. 47 av kampene har endt uavgjort.

Totalt har de to byrivalene møttes 193 ganger gjennom ligaer, cuper og treningskamper. Arsenal har vunnet 80 av oppgjørene, mens Tottenham har slått rivalen totalt 62 ganger.

Da de to lagene møttes i januar i år, vant Arsenal 2-0.

På oddsen er Arsenal favoritt til å vinne søndagens storoppgjør, med 1.67 i odds. Oddsen på uavgjort er 4.20, mens den er 4.30 på seier til Tottenham. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Ingen tap siden juli

«The Gunners» kommer fra to strake seiere i Premier League, hvor de fortsatt har til gode å tape denne sesongen. Forrige tap kom i en treningskamp i juli.

Sist sesong tapte Arsenal kun en kamp første halvår, før totalen endte på seks tap etter endt sesong. Dermed havnet de også andreplassen bak Manchester City.

For tre uker spilte Ødegaard og Co. sesongens første storoppgjør, da de møtte Manchester United på Emirates. Etter ordinær tid var stillingen 1-1, men etter to Arsenal-scoringer på overtid vant «The Gunners» 3-1.

Arsenal er også tilbake i Champions League denne sesongen, etter å ha vært ute av turneringen siden 2017. Onsdag spilte de mot PSV hjemme på Emirates, der de vant 4-0.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ubeseiret i ligaen – ute av ligacupen

I likhet med Arsenal er også Tottenham ubeseiret i Premier League etter sesongens fem kamper. I ligaåpningen spilte «Spurs» uavgjort mot Brentford. I tiden etterpå har det blitt fire strake seiere, deriblant 2-0 mot Manchester United.

I slutten av august spilte Tottenham mot Fulham i 2. runde av ligacupen. Da det sto 1-1 etter ordinær tid, endte det hele i straffesparkkonkurranse, der Fulham sendte Tottenham ut av ligacupen.

Premier League 6. runde

Slik spilles denne helgens runde av Premier League:

Lørdag

Manchester City - Nottingham Forest kl. 16:00

Crystal Palace - Fulham kl. 16:00

Luton - Wolverhampton kl. 16:00

Brentford - Everton kl. 18:30

Burnley - Manchester United kl. 21:00

Søndag

Brighton - Bournemouth kl. 15:00

Liverpool - West Ham kl. 15:00

Arsenal - Tottenham kl. 15:00

Chelsea - Aston Villa kl. 15:00

Sheffield United - Newcastle kl. 17:30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler