tippingsport

Vant over 1 mill. i Tipping: – Trodde først det var snakk om 900 kroner

For en mann (63) fra Sola i Rogaland resulterte lørdagens to tippekuponger i tolv rette, milliongevinst og tittelen som tippemillionær.

TIPPET SEG TIL 1 MILL.: Åtte personer hadde 12 rette i Tipping lørdag. En mann fra Sola hadde levert to av kupongene og vant over 1 million kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. mars 2023

På Lørdagskupongen 18. mars ble Bonuspotten dyttet inn i tolverpotten for utbetaling. Dermed lå ca. 4,7 millioner kroner i den samlede tolverpotten som ble delt ut på alle med tolv rette lørdag.

Etter siste kampslutt var det klart: til sammen ni personer hadde tolv rette på lørdagens Tippekupong. Sju personer vant dermed 522 735 kroner, mens den siste, en mann (63) fra Sola i Rogaland, leverte to kuponger og vant det dobbelte: 1 045 470 kroner.

– Ringer de fra Norsk Tipping for 900 kroner?

Det er en noe forundret mann som svarer på Telefonen fra Norsk Tipping søndag.

– Det ble en liten gevinst ja, svarer mannen noe undrende.

Den ferske tippemillionæren trodde nemlig han hadde vunnet 900 kroner – ikke 1 045 470 kroner.

– Himmel og hav! Er det mulig?

Mannen hadde fått melding om at han var blant spillerne med tolv rette og at en premie var på vei. At premien skulle være på over 1 million kroner hadde han imidlertid ikke sjekket eller fått med seg.

– I all verden. Jeg stusset litt når du ringte, også tenkte jeg «de ringer vel ikke fra Norsk Tipping for 900 kroner», ler mannen, som ønsker å være anonym.

– Jeg pleier å levere en tre-ukers kupong, så jeg kan ta meg rå til levere en ny nå, sier mannen glad.

Mannen vant på en 10-ukerskupong levert i starten av februar.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spiller alltid sju uavgjort

Lørdagskupongen bød på både sikre og overraskende resultater. Chelsea spilte uavgjort hjemme mot Everton, mens Tottenham spilte uavgjort borte mot Southampton.

Både Leeds og Huddersfield vant overraskende borte mot henholdsvis Wolverhampton og Millwall.

Alle resultatene matchet med de to kupongene til Sola-mannen.

– Jeg spiller alltid sju uavgjort. Det er det eneste systemet jeg spiller etter og har.

– Noen ganger treffer man. Andre ganger treffer man ikke. Sånn er det, men det er veldig gøy når man da treffer, sier han lurt.

Ferietur for å se drømmekampen

Til tross for at millionbudskapet var relativt ferskt for Sola-mannen søndag, hadde han noen tanker om hva premien skulle gå til.

– Jeg pleier å dele det jeg vinner med samboeren min, så jeg skal dele premien med henne. I tillegg har vi noen barn som skal få litt. Så skal jeg betale ut litt gjeld, både på leiligheten og på bilene våre.

Og har man vunnet på å tippe fotball, skulle det bare mangle at man feirer med fotball.

— Jeg har i mange år hatt veldig lyst til å reise og se Brann-Viking. Så jeg ser ikke bort ifra at det blir en ferietur til Bergen nå til sommeren for å se en kamp der de spiller, sier mannen lurt.

— Dette var en spesiell samtale. En utrolig fin telefon å få på en søndag, avslutter mannen glad.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler