fantasyoddsen

Verstappen kan feste én hånd på VM-troféet denne helgen

Max Verstappen har aldri vunnet Singapore Grand Prix. Denne helgen kan han ta sin første seier på Marina Bay, og samtidig øke sjansen for å bli verdensmester allerede neste helg.

GATELØP: Helgens Singapore Grand Prix kjøres på Marina Bay Street Circuit, en gatebane i byen Marina Bay i Singapore.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. september 2023

Red Bull-teamet har dominert i Formel 1 denne sesongen og vunnet alle årets 14 løp. Max Verstappen har vunnet tolv av løpene og sørget for soleklar ledelse i både fører- og konstruktørmesterskapet.

Denne helgen kjørers sesongens 15. løp i Singapore Grand Prix. Et løp Max Verstappen aldri har vunnet.

Under Singapore Grand Prix kan du sette opp ditt eget Formel 1-lag på Fantasy. Fristen for å sette opp lag er til kvalifiseringen lørdag 16. september kl. 15:00.

Verstappen jakter sin første seier i Singapore

I likhet med Losail International Circuit i Qatar og sesongens nye racerbane Las Vegas Street Circuit i USA, har Verstappen aldri vunnet på Marina Bay Street Circuit i Singapore.

Racerbanen som er vertskap for helgens Singapore Grand Prix, er en av kun tre baner denne sesongen der den regjerende verdensmesteren ikke har seiret.

Fernando Alonso har vunnet i Singapore to ganger tidligere, Lewis Hamilton har vunnet fire ganger, mens Sergio Perez vant der i fjor. Verstappen tok andreplassen bak Hamilton i 2018. Andreplassen for fem år siden er fortsatt nederlenderens beste i Singapore.

På vei mot hattrick i førermesterskapet

Max Verstappen har vært sesongens overlegne ener. Etter at 14 av sesongens løp er kjørt, leder nederlenderen førermesterskapet med 364 poeng – 145 poeng foran teamkamerat Sergio Perez på andreplass.

Selv om ingenting er helt avgjort, er det liten tvil om at den regjerende verdensmesteren har stødig kurs mot sin tredje strake verdensmestertittel.

Da vil Verstappen bli den femte Formel 1-føreren noensinne som blir verdensmester tre år på rad. Juan Manuel Fangio, Sebastian Vettel og Lewis Hamilton har alle vunnet fire førermesterskap på rad. Michael Schumacher har rekorden med fem på rad.

Kan bli verdensmester neste helg

Med åtte løp, tre sprint-dager og 232 poeng igjen av sesongen, vil ikke Max Verstappen bli verdensmester i Singapore denne helgen.

Fortsetter den regjerende verdensmesteren seiersrekken sin i Singapore, kan han bli verdensmester i Japan neste helg (24. september).

På Oddsen er nok engang Max Verstappen favoritt til å vinne helgens løp med 1.25 i odds. Deretter følger Sergio Perez med odds på 10.00, foran Lewis Hamilton som har en odds på 18.00. (Husk at oddsen kan endre seg frem til løpsstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kampen om en plass på podiet

Med Red Bull og Max Verstappens overlegne dominans denne sesongen, er det den intense kampen om pallplassene bak Verstappen som er spennende.

Aston Martin, Mercedes, Ferrari, Alpine og McLaren har alle vært på pallen bak Red Bull denne sesongen.

Ferrari var lenge med i toppen på Monza forrige løpshelg. Sainz tok tredjeplassen rett foran teamkameraten, etter å ha kjempet med begge Red Bull-bilene og hverandre gjennom løpet. Mercedes har falt litt av i toppkampen, mens både Aston Martin og Alpine har meldt seg på.

McLaren hadde flere bra løp med begge førerne i toppen. Norris tok to strake andreplasser, mens Piastri tok andreplassen i sprintløpet på Spa. De tre siste løpene har McLaren falt litt av i toppkampen.

I konstruktørmesterskapet er det bare 56 poeng som skiller mellom Mercedes, Aston Martin og Ferrari.

Gatebanen Marina Bay Street Circuit

Singapore Grand Prix kjøres på gatebanen Marina Bay Street Circuit sør i Singapore. Banen går rundt havneområdet i Marina Bay i sentrum av byen, og kan på mange måter minne om banen i Monaco.

62 runder skal kjøres på den 4.94 kilometer lange gatebanen i Singapore, som regnes som en av de mest fysisk krevende i Formel 1. Banen består av 19 svinger, tre DRS-soner og flere humpete gateflater.

De humpete gateflatene er ofte preget av fuktige forhold, noe som gir førerne mye å tenke på.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler