vikinglotto

Vikinglotto: Vant 105 mill. – nye sjanser i kveld

Onsdag 26. juli vant en mann fra Viken hele førstepremiepotten på 105 millioner kroner. Vi har tatt en ny prat med den usedvanlig heldige vinneren for å sjekke ståa.

TELEFONEN FRA HAMAR: Onsdag fikk mannen fra Viken telefonen mange bare drømmer om.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:31. juli 2023Endret:2. august 2023

Etter å ha prikket inn 6+1 rette forrige onsdag kunne en mann fra Viken med rette kalle seg Vikinglotto-millionær etter å ha hanket inn nøyaktig 105 010 440 kroner.

Da vi ringte vinneren samme kveld hadde han forståelig nok litt problemer med å ta det hele inn over seg.

– Jeg har drømt om å vinne én million eller to, men dette er helt rått. Jeg vet ikke hva jeg skal si, lo han overraskende rolig.

Vi har tatt ny prat med storvinneren for å høre hvordan den første tida som mangemillionær har vært.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Lite søvn

Vikinglotto-vinneren fra Viken var stadig like rolig da vi slo på tråden igjen noen dager etter den store hendelsen. Til tross for at han tar det hele med fatning måtte han innrømme at premien hadde satt sitt preg på hverdagen.

– Det har blitt dårlig med søvn, for å si det sånn, humrer han.

– Det går ikke helt opp for meg. Det er så mye penger.

Viken-millionæren mimret litt tilbake til hvordan det var å motta Telefonen fra Hamar onsdag kveld.

– Jeg hadde nettopp kommet hjem da dere ringte, og rakk akkurat ikke telefonen. Jeg hadde lagret nummeret tidligere, så da jeg så at det var fra Norsk Tipping gikk jeg inn i appen. Der begynte den å telle opp tallene og så plutselig dukka premien opp ...

Da Norsk Tipping fikk tak i vinneren på andre oppringning var han med andre ord klar over den store premien, selv om hodet ikke helt klarte å ta det inn.

– Jeg har jo fantasert om det ganske mange ganger, men det skjer jo aldri tenker man, forteller mannen, som vant på siste uka av en femukers-kupong han hadde levert på mobil.

Nytt hus

Å skulle få et endelig svar på hva han har planer om å bruke 105 millioner kroner på, noen få dager etter den store beskjeden, er kanskje litt mye å forvente av en nybakt Vikinglotto-millionær. Den heldige Viken-mannen hadde likevel én plan klart for seg:

– Det blir nytt hus etter hvert. Jeg har hatt et ønske om å bygge et nytt hus en stund, avslutter vinneren fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 33 mill. på onsdag

Onsdag 2. august er det klart for ny Vikinglotto-trekning. Får vi en ny norsk alenevinner vil vedkommende stikke av med en premie på ca. 33 millioner kroner. Ryker andrepremiepotten til en heldig spiller vil vinneren sikre seg ca. 1,3 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler